Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Η κωλοτούμπα του αιώνα!!!

Η κωλοτούμπα του αιώνα!!!


Ψηφοφόροι της Νέας δημοκρατίας που διαβάζετε αυτές τις γραμμές σας κάνει έκκληση ο πρόεδρος σας Αντώνης Σαμαράς να μην τον ψηφίσετε γιατί δεν θέλει να βγει πρωθυπουργός! 

Με το ζόρι δηλαδή;

Μόνο έτσι μπορώ να εκλάβω τους τραγικούς χειρισμούς αυτού του ανθρώπου!

Στην αρχή έβγαινε και μας έλεγε πως δεν θα θα πειράξει τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, πως δεν συμφωνεί με χαράτσια και .....
άλλες τέτοιες ιστορίες.

Κάπου εκεί άρχισε όμως η μεγάλη κωλοτούμπα, με το που είδε ο κύριος Σαμαράς πως υπάρχουν φόβοι να μην ψηφισθεί το μνημόνιο είπε να συνδράμει και αυτός στην διάσωση της χώρας δείχνοντας μας το πραγματικό μνημονιακό του πρόσωπο.

Σήμερα μάλιστα πληροφορήθηκα πως οι Βορίδης-Γεωργιάδης-Πλεύρης προσχώρησαν στην Νέα δημοκρατία ενώ κάτι ''βρωμάει'' και με τον ξάδελφο του Σαμαρά υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο ο οποίος σήμερα παραιτήθηκε και κινείται προς άγνωστη κατεύθυνση!
Δηλαδή πλέον μιλάμε για ένα μνημονιακό μέτωπο και όχι για το γνωστό ''γαλανόλευκο'' κόμμα και καλώ όλους τους αμετανόητους νεοδημακράτες να σκεφτούν πολύ καλά πριν πάνε να ρίξουνε το ''δαγκωτό'' σε κάποιον ο οποίος θα συνεχίσει το έργο του ΠΑΣΟΚ.

Vlasfimos.blogspot.com
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger