Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Το προφίλ των συλληφθέντων στα επεισόδια

Το προφίλ των συλληφθέντων στα επεισόδια


Άνεργοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αλλά και ένας καθηγητής, ένας σκηνοθέτης και ένας ασκούμενος δικηγόρος είναι μεταξύ των συλληφθέντων για τα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Ο ένας στους τρεις συλληφθέντες είναι αλλοδαπός.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, εκτός από τους 53 Έλληνες, κατηγορητήρια θα σχηματιστούν εις βάρος 26 αλλοδαπών από τους οποίους: εννιά κατάγονται από την Αλβανία, τέσσερις από την Αλγερία, δύο από τη Ρουμανία, δύο από την Πολωνία, ένας από την Τυνησία, ένας από τη Μαυριτανία, ένας από το Αφγανιστάν, ένας από τη Μολδαβία, ένας από το Ιράκ και τέσσερις είναι Παλαιστίνιοι.

Σύμφωνα με τα Νέα, 39 από τους συλληφθέντες δεν δήλωσαν επάγγελμα στις διωκτικές Αρχές, δεκαπέντε είναι άνεργοι, έντεκα ιδιωτικοί υπάλληλοι, δύο ελεύθεροι επαγγελματίες, τέσσερις φοιτητές, δύο μαθητές, ένας καθηγητής, ένας ασκούμενος δικηγόρος, ένας αυτοκινητιστής, δύο οικοδόμοι και ένας σκηνοθέτης.

Μεταξύ των 79 συλληφθέντων βρίσκονται και τρεις ανήλικοι ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, 68 είναι ηλικίας από 19 έως 39 ετών και άλλοι οκτώ είναι πάνω από 40 χρονών.

tsantiri
http://himaira.blogspot.com/2012/02/blog-post_9311.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger