Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


Σε προεκλογικούς ρυθμούς προσάρμοσε την ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σήκωσε το γάντι που του είχε πετάξει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. «Ο A. Σαμαράς νομίζει ότι τελείωσαν τα... 
δύσκολα. Οτι ήρθε το ΠΑΣΟΚ καθάρισε το τοπίο για να έρθει ο κ. Σαμαράς να σηκώσει τον δικό του πύργο κυβερνητικής ματαιοδοξίας» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συμπλήρωσε πως «Αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Σαμαρά δεν είναι το πώς κυβερνιέται η χώρα αλλά το ποιος θα την κυβερνήσει… ας κρατήσει την όρεξή του… η παλαιοκομματική ματαιοδοξία δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες της χώρας» και τόνισε με νόημα πως «η δημοκρατία δεν είναι η δημοκρατία των δημοσκοπήσεων. Ο συσχετισμός δυνάμεων αναρριπίζεται. Τον πρώτο λόγο τον έχει το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που όντως πικράναμε αλλά αυτό έγινε στο όνομα της πατρίδας…. Ο πολίτης όμως ώριμος, ταλαιπωρημένος και ενημερωμένος θα κρίνει και θα αξιολογήσει σωστά».

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος είπε πως «Με εξέπληξε η τόσο θερμή και σθεναρή υπεράσπιση του έργου μας από τον κ. Σαμαρά. Γιατί σε όσα αναφέρθηκε ο Σαμαρας είναι το περιεχόμενο της απόφασης της 26/10/2011. Ολα αυτα που παρουσίασε ως σημαντικά αποτελέσματα είναι η διαπραγμάτευση που ολοκληρώσαμε με τον τότε πρωθυπουργό. Αν δεν είχαν γίνει αυτά τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο από συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν είχαμε φέρει εις πέρας την εθνική αποστολή η χώρα δεν θα ήταν σε αυτή την κατάσταση σήμερα» .
http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_6259.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger