Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ


Στο στρατόπεδο της ελληνικής δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων και αγνοουμένων Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974, μετέβη σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της... 
ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας με συμβολική κίνηση την επίσκεψή του στην Κύπρο. Ο Α. Σαμαράς ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛΔΥΚ και για άλλα αμυντικά θέματα της Κύπρου από τον διοικητή της Δύναμης, συνταγματάρχη Συμεών Κεβεντζίδη.
Παρόντες ήταν και ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης και ο πρεσβευτής, Βασίλης Παπαϊωάννου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεναγήθηκε στο στρατιωτικό μουσείο της ΕΛΔΥΚ και στο βιβλίο επισκεπτών έγραψε τα εξής: «Αποτίουμε φόρο τιμής στα αδέλφια μας που ήξεραν και έκαναν πράξη τους εθνικούς νόμους των προγόνων μας».
Μιλώντας στους αξιωματικούς και τους οπλίτες, ανέφερε ότι «υπάρχει ελπίδα, υπάρχει το δικαίωμα της αισιοδοξίας, αρκεί κάθε ένας να κάνει το καθήκον του προς την πατρίδα».
Χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ιδιαίτερη, γιατί, όπως είπε, μπόρεσε βρεθεί ανάμεσα στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος, που υπηρετούν στην Κύπρο.
http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_5219.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger