Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » The Negotiator II: Ο Απόλυτος Διαπραγματευτής

The Negotiator II: Ο Απόλυτος Διαπραγματευτής


Γράφει ο 29-26
Ο θρυλικός Kevin Spacey στη ταινία ''The Negotiator'' δεν πιάνει μία μπροστά στον original και δια βίου διαπραγματευτή Αντώνη Σαμαρά. Ο άνθρωπος δεν διαπραγματεύεται. Κεντάει. Οι συνομιλητές Του κρέμονται απο τα χείλη Του και ρουφάν κάθε Του λέξη....

Τρέμουν στην ιδέα οτι μπορεί να Τον θυμώσουν ή να Τον στεναχωρήσουν και διαλέγουν προσεκτικά κάθε τους λέξη, που την προφέρουν με οξφορδιανή προφορά για extra ευχαρίστηση. Πολεμούν για να Του αποσπάσουν ένα χαμόγελο και η ζωή τους αποκτά νόημα όταν φτάνουν να συμφωνήσουν μαζί Του.

Αυτό συνέβη και στην τελευταία διαπραγμάτευση για τις συντάξεις. ''Θέλουμε 300 εκατομμύρια απο το ασφαλιστικό'' ψέλλισαν οι τροικανοί κοιτάζοντας φοβισμένοι το πάτωμα. Τότε ο Αντώνης άστραψε και βρόντηξε. Σηκώθηκε όρθιος και έβγαλε μια φωνή που τράνταξε συθέμελα το κτίριο: ''Τι λέτε ρε αλήτες; ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρετε 300, θα πάρετε 400 εκατομμύρια και αν σας αρέσει. Και αυτά με περικοπές απο το πρώτο ευρώ. Αν δεν σας αρέσει, ορίστε!''. Και σήκωσε το στιβαρό Του χέρι δείχνοντας τον σκοτεινό και κρύο δρόμο.

''Μάλιστα κύριε'' είπαν τρομαγμένοι οι διαπραγματευτές ''αλλά δεν είναι ανάγκη να περικόψουμε απο το πρώτο ευρώ, μπορούμε να βάλουμε και πλαφόν...'' τόλμησαν να ξεστομίσουν! Ο Αντώνης σήκωσε το βλέμμα του και χρειάστηκε να πει μόνο μια λέξη, με την μεταλλική Του φωνή, για να αρχίσουν να τρέχουν τα ζεστά ούρα των τροικανών στο πάτωμα: ...''Τι;''. Δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα. Οι απεσταλμένοι άρχισαν να μαζεύουν βιαστικά τα πράγματα τους ευχαριστώντας ταυτόχρονα Τον Αντώνη που ήταν τόσο καλός μαζί τους απόψε. Φήμες λένε οτι το βράδυ είπαν την ιστορία στα παιδιά τους για να φάνε όλο τους το φαγητό! Σ' ευχαριστούμε Αντώνη, σε ευχαριστούμε που Υπάρχεις και είσαι Έλληνας. Ο Θεός μας αγαπάει τελικά....!!!

http://himaira.blogspot.com/2012/02/negotiator-ii.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger