Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Εκλογικό συναγερμό 6 εβδομάδων κήρυξε ο Βενιζέλος

Εκλογικό συναγερμό 6 εβδομάδων κήρυξε ο Βενιζέλος


Για εκλογές στις 6 Μαΐου προετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος είπε στους «πράσινους» υπουργούς, στη σύσκεψη που είχαν, ότι έχουν περιθώριο προεκλογικής δουλειάς 6 εβδομάδων.
«Στρατηγικός στόχος είναι η νίκη του ΠΑΣΟΚ» είπε ο κος Βενιζέλος, ένας στόχος τον οποίο χαρακτήρισε εφικτό αλλά και εθνική ανάγκη τονίζοντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ θα παλέψει ψήφο ψήφο «και μια ψήφος μπορεί να κρίνει το μπόνους  των 50 εδρών».
Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει αλλαγές στο σχέδιο νόμου με το οποίο απελευθερώνεται το επάγγελμα του ΤΑΞΙ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη του Βαγγέλη Βενιζέλου με τους υπουργούς της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Ουσιαστικά δικαιώνεται ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος είχε εκφράσει την διαφωνία του στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο. Εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι η ανάγκη να δοθούν νέες άδειες και να γίνει η απελευθέρωση των 9θεσεων τουριστικών βαν. Σε αντίθετη περίπτωση ο Βαγγέλης Βενιζέλος, όπως τόνισε στη σύσκεψη, θα μιλήσει ο ίδιος στον πρωθυπουργό.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στην πρώτη σύσκεψη υπό το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει ενιαίος λόγος μεταξύ των στελεχών του κινήματος, να μην διαταραχθεί το κυβερνητικό έργο, αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία του κόμματος.
Επιπλέον ο Ευ. Βενιζέλος ζήτησε από τα στελέχη του να σταματήσει η συζήτηση για τους διαγραμμένους μέχρι τα όργανα του κόμματος να αποφασίσουν για αυτούς.
http://briefingnews.gr/politiki/item/20304
http://www.eglimatikotita.gr/2012/03/6_26.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger