Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ρέθυμνο: Αντί για πενταήμερη βρέθηκαν στα κρατητήρια

Ρέθυμνο: Αντί για πενταήμερη βρέθηκαν στα κρατητήρια


Και την πενταήμερη έχασαν και στακρατητήρια βρέθηκαν δύο μαθητές λυκείου στο Ρέθυμνο, οι οποίοι επιχείρησαν να αρπάξουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για την εκδρομή. Σύμφωνα με τιςδιωκτικές αρχές, οι δύο μαθητές της β’ και γ’ τάξης του σχολείου προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του λυκειάρχη προκειμένου να αφαιρέσουν τα χρήματα της εκδρομής, τα οποία όπως...

υπολόγιζαν ήταν 14.000 ευρώ. Για κακή τους τύχη όμως, στις 4.00 τα ξημερώματα αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας σε δρόμους της πόλης εντόπισαν τους μαθητές να κινούνται ύποπτα εντός του σχολείου.

Αμεσα μπήκαν και οι ίδιοι στο προαύλιο όπου βρήκαν τους μαθητές να επιχειρούν με τη βοήθεια εργαλείων να σπάσουν την πόρτα του γραφείου του διευθυντή. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τους νεαρούς, που όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για έναν 18χρονο και έναν 17χρονο, μαθητές του σχολείου, οι οποίοι γνώριζαν για το ποσό που οι συμμαθητές τους είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους. 

Δεν γνώριζαν όμως ότι ο λυκειάρχης είχε τα χρήματα στο σπίτι του για λόγους ασφάλειας, οπότε τώρα οι δύο νεαροί μαζί με τους γονείς του 17χρονου (ανήλικος) θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.
http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_3126.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger