Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Πρόσωπα υπεράνω υποψίας απειλεί ο Άκης> -Μίζες και Τρομοκρατία, πίσω από το “τα ξέρω όλα”;

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας απειλεί ο Άκης> -Μίζες και Τρομοκρατία, πίσω από το “τα ξέρω όλα”;


Κάποιοι μου λένε: «Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς». 

Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας. 
Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες. 
Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως».
Έτσι καταλήγει η πρόσφατη επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από τον Κορυδαλλό.
Ο τελευταίος υποστηρίζει ότι είναι αθώος παρότι οι Αρχές παρουσιάζουν καθημερινή συγκλονιστικά στοιχεία για λογαριασμούς και ποσά.
Τι σημαίνει εκείνο το «σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα»;
Τι μπορεί να ξέρει ο Άκης  παρ’ εκτός από μίζες σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας;
«Δεν θα μείνει τίποτε στο σκοτάδι, όλα στο φως…»
Τι έχει μείνει στο σκοτάδι 40 χρόνια τώρα που αν το αποκαλύψει ο Άκης  θα γκρεμισθούν μπετά;
Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας. 
Προφανώς με το τελευταίο εννοεί ότι ο ίδιος τίμησε το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και το λαό μας.
Κάποιοι άλλοι (πολιτικοί) που έπρεπε να το τιμήσουν, δεν το έπραξαν. Αυτούς έχει στο χέρι ο Άκης; Κι αυτοί έχουν τόση δύναμη ώστε να μπορούν να τον αποφυλακίσουν;
Μήπως με το «σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα», υπονοεί ακόμη ότι τα ξέρει όλα και για υποθέσεις για τις οποίες, εμείς οι πολίτες, έχουμε ακόμη μαύρα μεσάνυχτα όπως για παράδειγμα η Τρομοκρατία;
Μήπως εκείνος ως υπουργός και μάλιστα σε ευαίσθητες θέσεις όπως τα υπουργεία Εσωτερικών, Προεδρίας και Άμυνας είχε για τη Τρομοκρατία, για παράδειγμα, πρόσβαση σε πληροφόρηση από αρμόδιες υπηρεσίες;
Τι ακριβώς σημαίνει το «τα ξέρω όλα» του Άκη;
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger