Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » "Πως θα μας σώσουν αυτοί που μας κατέστρεψαν;;"

"Πως θα μας σώσουν αυτοί που μας κατέστρεψαν;;"


«Αναρωτιέμαι βλέποντας τις δημοσκοπήσεις, πως υπάρχουν ακόμη έστω και λίγοι άνθρωποι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ -και Νέα Δημοκρατία- αλλά ειδικά ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτοί όλοι λοιπόν μετά τις εκλογές δε θα έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρονται για...
κανένα μέτρο και για την γενικότερη κατάσταση, αφού θα έχουν συμβάλει σε αυτήν. Επίσης πραγματικά απορώ με το θράσος των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και ειδικά του Βενιζέλου να μας απειλεί συνέχεια με ακυβερνησία. Οι αυτόκλητοι «σωτήρες μας» συνεχίζουν να μας απειλούν ότι θα σταματήσουν να μας σώζουν και ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να δεχθούμε τη «σωτηρία» τους, προσπαθούν να μας πείσουν δε, ότι θα γίνει μια νέα αρχή και από τις 7 Μαΐου όλα θα αλλάξουν!!

Πως μπορούν αυτά τα δύο κόμματα που με τις πολιτικές τους επί δεκαετίες μας οδήγησαν στην καταστροφή να παρουσιάζονται ως σωτήρες μας; Τελικά ο σύγχρονος Έλληνας φοβούμενος μη χάσει τα υλικά αγαθά που έχει καταφέρει να περισώσει, μπορεί να ανεχθεί πολλά και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τους πατεράδες και τους παπούδες του.»
αναγνώστης
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger