Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Eτσι έκλεβαν τον ΟΓΑ ασφαλισμένοι, τουριστικά γραφεία και ξενοδόχοι

Eτσι έκλεβαν τον ΟΓΑ ασφαλισμένοι, τουριστικά γραφεία και ξενοδόχοι


Eτσι έκλεβαν τον ΟΓΑ ασφαλισμένοι, τουριστικά γραφεία και ξενοδόχοι
Ασφαλισμένοι, τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα προγράμματα...
Κοινωνικού Τουρισμού, εμπλέκονται στη νέα απάτη σε βάρος του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), όπως αποκάλυψε ο διοικητής του φορέα, Παναγιώτης Πέτρουλας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο διοικητής του ΟΓΑ ανέφερε ότι σε δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε σε 30 ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τα 25, παρότι ήταν κλειστά, εμφανίζονταν να φιλοξενούν δικαιούχους ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτρουλα, υπήρχαν ασφαλισμένοι που δεν πήγαιναν διακοπές αλλά πουλούσαν παράνομα το «εισιτήριό» τους έναντι κάποιου τιμήματος σε τουριστικά γραφεία, τα οποία με τη σειρά τους τα παραχωρούσαν στα ξενοδοχεία που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο και έτσι εμφάνιζαν πλασματικά ότι τους φιλοξενούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή, ο Οργανισμός σκοπεύει να κινηθεί και δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στο εν λόγω σκάνδαλο.

Σε ότι αφορά την απογραφή των συνταξιούχων, ο κ.Πέτρουλας αποκάλυψε πως τουλάχιστον 6.000 συνταξιούχοι δεν εμφανίστηκαν να απογραφούν, οι οποίοι συμπεραίνεται ότι δεν υπάρχουν και άρα κάποιοι άλλοι καρπώνονταν παράνομα τις συντάξεις τους, κάτι το οποίο πρέπει να συνέβη και με περίπου 3.000 φερόμενους ως πολύτεκνους, που έπαιρναν το αντίστοιχο επίδομα.
iefimerida
http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/04/e_18.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger