Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Εκτός ελέγχου η παράνομη μετανάστευση…

Εκτός ελέγχου η παράνομη μετανάστευση…


Οι εξελίξεις στην Πάτρα ενισχύουν την άποψη ότι η παράνομη μετανάστευση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην χώρα μας. Τρεις νεαροί παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν δολοφόνησαν προ ημερών29χρονο Έλληνα με αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια όλος ο παραλογισμός του ελληνικού δημόσιου βίου.

Οι τοπικές αρχές δηλώνουν ανήμπορες σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των…
προβλημάτων που δημιουργεί η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών στην περιοχή της Πάτρας και αποδίδουν τις ευθύνες για την κοινωνική διάλυση στις κρατικές υπηρεσίες και στις κυβερνήσεις.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν ασχολείται σε βάθος με το θέμα ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, οι κυβερνήσεις των οποίων διευκόλυναν με την πολιτική τους την είσοδο πολλών εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, σφυρίζουν αδιάφορα.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε μία αντιπαράθεση μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής που θέλουν να επιτεθούν σε παράνομους μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στο εγκαταλελειμμένο κτήριο της Πειραϊκής Πατραϊκής και διαφόρων αναρχοαυτόνομων της Αριστεράς που θεωρούν διεθνιστικό τους καθήκον την υποστήριξη στους παράνομους μετανάστες, ακόμα και σε συνθήκες πλήρους διάλυσης της τοπικής κοινωνίας.

Το θέμα βέβαια απασχολεί και τα διεθνή ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Euronews που παρουσιάζει χωρίς σχόλια ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τα γεγονότα στην Πάτρα στο οποίο καταγράφεται η απόλυτη ελληνική διάλυση.

citypress.gr
http://www.eglimatikotita.gr/2012/05/blog-post_2894.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger