Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Καφετέρια στη Νέα Υόρκη σερβίρει μόνο νερό!

Καφετέρια στη Νέα Υόρκη σερβίρει μόνο νερό!

Σίγουρα είναι αρκετά δυσάρεστο να είναι κανείς διψασμένος και να περπατάει καλοκαιριάτικα στο κέντρο μιας μεγαλούπολης...

με αποτέλεσμα πολλές φορές, προκειμένου να ξεδιψάσει, να αναγκάζεται να καταφύγει στο απλό νερό της βρύσης, το οποίο συνήθως δεν είναι και το πιο υγιεινό.

Σε αυτό το πρόβλημα ήρθαν να δώσουν λύση οι ιδιοκτήτες του «Molecule Cafe» στη Νέα Υόρκη. Ένα όνομα εντελώς παραπλανητικό, αφού οι περαστικοί δεν έχουν τη δυνατότητα να πιουν σε αυτό τίποτα άλλο εκτός από νερό.

Το νερό προέρχεται από τη βρύση και πωλείται στην τιμή των 2,5 δολαρίων το μπουκαλάκι. Η διαφορά του από αυτό που θα πιει κανείς σε άλλα μαγαζιά, είναι ότι καθαρίζεται με ένα φίλτρο αξίας 25.000 δολαρίων.

Όπως εξηγεί μάλιστα ο Adam Ruhf ένας από τους ιδιοκτήτες:

«Στο κατάστημα προσφέρουμε μόνο νερό, αλλά όχι οποιοδήποτε νερό! Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν νερό της βρύσης το οποίο καθαρίζεται από το χλώριο, το φθόριο και από διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες μέσω ενός φίλτρου αξίας 25.000 δολαρίων, που ενσωματώνει καθαρισμό με όζον, υπεριώδεις ακτίνες αλλά και αντίστροφη όσμωση».

Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να γεμίσουν δικές τους φιάλες ή να αγοράσουν μεγάλες συσκευασίες από το κατάστημα για οικιακή χρήση, ενώ ένα οργανωμένο σύστημα delivery μεταφέρει το νερό και στο σπίτι.










Πηγή: newsbeast
http://www.tsekouratoi.gr/2012/07/blog-post_3632.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger