Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ TWITTER;

Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ TWITTER;

Ο Άρης Χατζηστεφάνου, "ανεξάρτητος" παραγωγός ταινιών και μόνιμος θαμώνας των μαρξιστικών "συνεδρίων" (στην φωτογραφία τον βλέπουμε πρώτο αριστερά παρεούλα με τον γνωστό "κύριο" και "πάνω απ όλα πατριώτη" Π.Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και κάποια άλλα...μπουμπούκια), έκανε παράπονα στην εταιρεία Procter & Gamble στις 25 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν αποκλειστεί η Παπαχρήστου από το Λονδίνο:
Όπως βλέπουμε, λειτουργώντας ως κοινός ρουφιάνος, ο Χατζηστεφάνου ζητάει από την συγκεκριμένη εταιρεία να σταματήσει να υποστηρίζει την Παπαχρήστου, γιατί έτσι "υποστηρίζει τον νεοναζισμό στην Ελλάδα"!!!
Πανικόβλητη η εταιρεία και γνωρίζοντας τι εστί ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, σπεύδει να αποσύρει την στήριξή της στην Ελληνίδα αλθήτρια!
Ρωτάμε λοιπόν:
- Τι σχέση έχει ο Χατζηστεφάνου με την ΔΗΜΑΡ και την ευρύτερη αριστερά, που ανέδειξε το θέμα;
- Γιατί τόση "ευαισθησία" (=ρουφιανιλίκι) στους χορηγούς της αθλήτριας, έτσι ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά;
Είναι πράγματι εξοργιστικό, ο "δημιουργός ανεξάρτητων ντοκιμαντέρ" να συμπεριφέρεται ως καταδότης με κουκούλα, μαντέψτε ποιας εποχής: Της ναζιστικής, που τάχα...κατηγορεί!
Αυτοί λοιπόν είναι οι "προοδευτικοί" αριστεροί; Συνεργάτες του παγκόσμιου νεοταξικού κατεστημένου και πρόθυμοι καταδότες όσων δεν σέβονται την "πολιτική ορθότητα";
Να τον...χαίρεστε, "σύντροφοι"!
ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Σχόλιο για την αποκάλυψη του hellas-orthodoxy ...που διάολο πήγε η θεωρία της αριστεράς για δεύτερη ευκαιρία σ όλους τους ανθρώπους?
Και για πιο λόγο ζητάνε τόσο επίμονα να τελειώσουν μια για πάντα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια από τον αθλητισμό?
Αν η κοπέλα λυγίσει και πάθει οτιδήποτε έπειτα από όλα όσα τις έχετε κάνει τις τελευταίες μέρες...ενώ δεν είχε ενοχλήσει ποτέ και κανέναν στο παρελθόν....ήθελα να 'ξέρα που θα κρυφτείτε μετά..Γιατί τώρα μπορεί να σας αποθεώνει το σύστημα των ΜΜΕ γιατί το θέμα πουλάει,αλλά μετά το ίδιο ακριβώς σύστημα πριν σας θάψει μια και καλή,πρώτα θα σας δώσει βορά στα "θηρία"..
Ο νοών...νοείτω
http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/twitter_29.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger