Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: Μαζί στη Μάνη

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: Μαζί στη Μάνη

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Λευτέρη Χαχαμίδη, ηπρωταθλήτρια που έγινε γνωστή από το επίμαχο tweet της που της στέρησε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή τις φήμες για τη σχέση της με...


τον Ηλία Κασιδιάρη. Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στη Μάνη .Στην ίδια παρέα και ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τους φιλοξενούσε καθώς και τέσσερα ακόμη στελέχη του κόμματος.

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι φίλη με την οικογένεια Κασιδιάρη καθώς πρόσφατα βρέθηκε για γεύμα σε ταβέρνα στο ‘Ιλιον με τον αδερφό του Ηλία, Αλέξη Κασιδιάρη. Τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και οπωσδήποτε μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή και την πολιτική.

«Η Παπαχρήστου και ο αδερφός του Κασιδιάρη ήταν με μεγάλη παρέα, αλλά ήρθαν στο μαγαζί μαζί και κάθισαν δίπλα-δίπλα. Φαινόταν ότι έχουν οικειότητα μεταξύ τους και είναι σίγουρα φίλοι», λέει άνθρωπος που βρέθηκε στο εστιατόριο και μάλιστα υποστηρίζει ότι υπάρχουν και φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες για πιθανό δεσμό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και τον βουλευτή έχουν αρχίσει εδώ και καιρό στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου προπονείται η νεαρή αθλήτρια.
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/blog-post_6088.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger