Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Τα λάπτοπ των βουλευτών

Τα λάπτοπ των βουλευτών

Λάπτοπ στους νεοεκλεγέντες βουλευτές…
για την υποστηρίξη του κοινοβουλευτικού τους έργου μοίρασε η βουλή.
Βεβαίως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, αναμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε λάπτοπ ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το “δώρο” τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει… χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος του διαμαρτυρόταν επειδής το ολοκαίνουργιο λάπτοπ του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.
Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το λάπτοπ και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή.
O λαός που “υπηρετείτε” δεν έχει λεφτά να ζεσταθεί και να φάει και σεις διαλέγετε και χρώμα στα τζάμπα λάπτοπ που σας μοιράζουν. Δήμευση της περιουσίας όλων των πωλημένων βολευτών.

Πληροφορίες από Έθνος της Κυριακής
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger