Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » «Θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

«Θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

 Την πεποίθηση ότι οι δύο ήττες στα μεταξύ τους ντέρμπι δεν δίνουν έξτρα κίνητρο στον Παναθηναϊκό, ενόψει του σημερινού τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό (10/2, 18:30) εξέφρασε ο Κώστας Τσαρτσαρής.
Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως νικητής θα αναδειχθεί η ομάδα που θα θέλει περισσότερο τον τίτλο, επισημαίνοντας πως οι ίδιοι έχουν αυτό το στόχο, θέλοντας να αποδείξουν ποιοι είναι.
Ακόμη δήλωσε χαρούμενος που έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία των «πράσινων», δηλώνοντας πως ό,τι έχει καταφέρει είναι μέσω των επιτυχιών του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»:
Για τη… θητεία του στον Παναθηναϊκό:
«Είμαι 10 χρόνια στην ομάδα και είναι ο ένατος σερί τελικός που θα συμμετάσχω. Κρίμα που έχασα το 10 στα 10, γιατί όταν παίζεις 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό τότε μπορείς να το πετύχεις και αυτό. Ότι έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια τα έχω καταφέρει μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας. Τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Εγώ και ο Δημήτρης που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε στον Παναθηναϊκό είμαστε πολύ τυχεροί που γράψαμε με μεγάλα γράμματα τα ονόματά μας στην ιστορία του συλλόγου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, είναι μεγάλη χαρά και μακάρι να συνδυάσω την ένατη συνεχόμενη παρουσία μου σε τελικό μαζί με τον τίτλο».

Για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι: «Θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα του ΣΕΦ. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε να δώσουμε δύο ντέρμπι. Το πρώτο το χάσαμε, αλλά αυτό πρέπει και θέλουμε να το κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός μας έχει κερδίσει ήδη δύο φορές και είναι το φαβορί στον σημερινό τελικό. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πάρουμε την νίκη, να πάρουμε τον τίτλο και να δείξουμε ποιοι είμαστε».

Για το έξτρα κίνητρο: «Σίγουρα, αφού έχουν προηγηθεί δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, θέλουμε να τον κερδίσουμε ακόμα περισσότερο. Αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί τεράστιο κίνητρο από μόνη της και μόνο εκεί θα έχουμε το μυαλό μας».
Για την «πράσινη» παράδοση: «Δεν έχει καμία σημασία τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Τι έγινε πέρσι, τι έγινε πρόπερσι, κτλ… Αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα γίνει απόψε. Και εγώ με τον Δημήτρη που έχουμε εμπειρία από τέτοια ματς και είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα εκτός από τον ρόλο που έχουμε μέσα στο παρκέ θα πρέπει να μεταδώσουμε στους συμπαίκτες μας την σπουδαιότητα του τελικού».
Για το «κλειδί» της νίκης: «Είναι 40 λεπτά που πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Τα πάντα. Πάθος, δύναμη, ψυχή, αυτοσυγκέντρωση… Το θέμα είναι ποιος θα το θέλει περισσότερο. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς το θέλουμε πολύ!».
Πηγή: sport-fm
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger