Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » “Η Ελλάδα πρέπει να κάνει μια ισχυρή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία”!

“Η Ελλάδα πρέπει να κάνει μια ισχυρή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία”!


Την αντίθεσή του για τη συμφωνία, που επιτεύχθηκε τα ξημερώματα στις Βρυξέλλες, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να αποχωρήσει το κόμμα του από την κυβέρνηση.
«Και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020», δήλωσε τον ραδιοσταθμό Real FM ο κ. Καρατζαφέρης και ανέφερε μια σειρά προβλέψεων της συμφωνίας που τον βρίσκουν αντίθετο, όπως η διάταξη που προβλέπεται να περάσει στο ελληνικό Σύνταγμα, σύμφωνα με την οποία προτεραιότητα της χώρας μας θα είναι η...
εξόφληση των δανειστών της.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να είναι ενισχυτικό για την οικονομία, σημειώνοντας πως «η απόφαση του Eurogroup κοινωνικώς δεν θα αποδώσει τίποτε», και επιτέθηκε στους δανειστές μας, λέγοντας ότι αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν θα τηρούσαν τη δική τους απόφαση της 21ης Ιουλίου να υπάρξει για την Ελλάδα ένα «σχέδιο Μάρσαλ, ώστε η χώρα να πάρει μπρος».
Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η Ελλάδα τώρα πρέπει να κάνει «μια ισχυρή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία, και Πορτογαλία» προκειμένου να δημιουργηθεί ένας άξονας με στόχο την επαναφορά του κέντρου της Ευρώπης «στις Βρυξέλλες και όχι στο Βερολίνο».
http://www.eglimatikotita.gr/2012/02/blog-post_8259.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger