Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Για πρώτη φορά από το 1896 η μπάντα του Δήμου δεν θα είναι στην παρέλαση..Αυτός είναι ο Καμίνης..Να τρέξετε να τον ξαναψηφίσετε..

Για πρώτη φορά από το 1896 η μπάντα του Δήμου δεν θα είναι στην παρέλαση..Αυτός είναι ο Καμίνης..Να τρέξετε να τον ξαναψηφίσετε..


 Η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων είναι ένα μουσικό σύνολο από το 1896 η οποία συμμετέχει ανελλιπώς, καλύπτοντας όλες τις παρελάσεις, καθώς και οποιαδήποτε μεγάλη εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στα όρια του Δήμου Αθηναίων.
Τελικά την θέλουν τη μούτζα τους οι Έλληνες πολιτικοί.
Για πρώτη φορά μετά από 60 σχεδόν χρόνια που δεν γινόταν παρελάσεις λόγω κατοχής... ο “μεγάλος” Αθηναίος Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο......
οργανισμός πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ανακοίνωσαν με δελτίο τύπου(!!!) σε 89 άτομα ότι απαγορεύεται να πάνε στη δουλειά τους.
Συγκεκριμένα αύριο η μπάντα των πνευστών του Δήμου δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου προκειμένου να υπάρξει “εύρυθμη λειτουργία” όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που έφτασε πριν λίγη ώρα στα χέρια των εργαζομένων.
Αφού η κ.Ψαράκη πρόεδρος του οργανισμού πήγε με το έτσι θέλω στη Γ.Σ των εργαζομένων και ζήτησε την συνδικαλιστική απόφασή τους.
Άκουσον – άκουσον! Να απαγορεύουν το νόμιμο δικαίωμα του κάθε Έλληνα να αντιδράσει σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.
Πού είσαι Κολοκοτρώνη και Κανάρη να δείτε για ποιους πολεμήσατε!!!
http://www.eglimatikotita.gr/2012/03/1896.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger