Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...


Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να διεξαχθούν χωρίς επεισόδια οι παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου επιδίδεται η Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες. Βασικός στόχος είναι να μην υπάρξουν επεισόδια και να μη διαλυθεί καμιά... 
παρέλαση, στρατιωτική ή μαθητική.
Ετσι, από την Κυριακή το πρωί μεγάλος αριθμός αστυνομικών θα βρίσκεται επί ποδός, ενώ έχουν ήδη κοπεί ρεπό και άδειες για την ημέρα αυτή. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ληφθούν και τα περισσότερα μέτρα, ενώ και στις άλλες μεγάλες πόλεις θα υπάρξει εγρήγορση των αστυνομικών δυνάμεων.
Στην πρωτεύουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, απέναντι από τους επίσημους θα υπάρχουν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, ενώ θα κλείσουν η πλατεία Συντάγματος (και το μετρό) και οι οδοί Οθωνος και Β. Γεωργίου. Ο κόσμος θα παρακολουθεί την παρέλαση από την οδό Βουκουρεστίου και κάτω, ενώ αστυνομικοί θα βρίσκονται παντού για την αποτροπή επεισοδίων.
«Αχταρμάς» 
Μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Οθωνας έκανε λόγο για μειοψηφία που κάνει επεισόδια και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία: «Ενας αχταρμάς από ακροδεξιούς έως μπαχαλάκηδες υποτίθεται αριστεριστές, συνδικαλιστικές μικροσυντεχνείες... Δεν είναι το πρόβλημα οι 50, οι 30, οι 100 ή οι 200. Είναι όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι αν πριν από δύο χρόνια την ώρα που ο μέσος Έλληνας πήγαινε να καμαρώσει το λεβέντη του στην παρέλαση και εμφανίζονταν 10-20 τύποι για να κάνουν φασαρία δεν το επέτρεπε, σήμερα το παρακολουθεί απαθώς».
http://fimotro.blogspot.com/2012/03/blog-post_415.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger