Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Απολύσεις στο Δημόσιο ζητά ο Τόμσεν

Απολύσεις στο Δημόσιο ζητά ο Τόμσεν


Θέμα απολύσεων στο δημόσιο θέτει, με συνέντευξη του ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πόουλ Τόμσεν. Σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ.Τόμσεν διερωτάται, «αν υπάρχουν τμήματα του δημοσίου τομέα με υπεράριθμο προσωπικό ή τμήματα τα οποία παράγουν....




υπηρεσίες που δεν είναι πια αναγκαίες γιατί θα πρέπει να υποχρεώνεται ο φορολογούμενος να συνεχίσει να πληρώνει υπηρεσίες εργαζομένων που είναι περιττές»;

Ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα υπερασπίζεται τις περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα λέγοντας πως «η μη προσαρμογή των μισθών είναι ο κύριος λόγος για την υψηλή ανεργία» ενώ τονίζει πως αν οι μεταρρυθμίσεις πετύχουν δεν θα υπάρχει λόγος για νέες παρεμβάσεις στους μισθούς.

Ο κ. Τόμσεν επισημαίνει την ανάγκη αναζωογόνησης των μεταρρυθμίσεων και δηλώνει πως αν αυτό δεν συμβεί τότε το πρόγραμμα θα αποτύχει.

«Όσοι λένε ότι η Ελλάδα δεν έχει σημειώσει πρόοδο πλανώνται οικτρά», τονίζει στη συνέντευξή του κάνοντας λόγο για ένα καλό ξεκίνημα, που όμως στον τομέα των μεταρρυθμίσεων δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_4446.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger