Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ηράκλειο: Διακόπηκε η παρέλαση

Ηράκλειο: Διακόπηκε η παρέλαση


Πριν καλά-καλά ξεκινήσει, διεκόπη η παρέλαση στο Ηράκλειο καθώς, αμέσως μόλις η μπάντα του δήμου πέρασε και παρατάχθηκε, ένα κύμα κόσμου επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και πετώντας αντικείμενα....
«εισέβαλε» στον αποκλεισμένο χώρο της παρέλασης. Οι αστυνομικοί απώθησαν τον κόσμο με χρήση χημικών, ενώ αυτή την ώρα ένας «πυρήνας» παραμένει στο ύψος της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τα ΜΑΤ δεν επιτρέπουν να περάσει κανένας.

Ομάδες από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, το Συντονιστικό Σωματείων Συλλόγων Γειτονιών, τη Λαϊκή Επιτροπή Κατσαμπά παραμένουν, με το σύνθημα «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία» να κυριαρχεί. Όσο για τους «επίσημους» αποχώρησαν ... κακήν κακώς...

Έκκληση απηύθυνε δια μικροφώνου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος «να σεβαστούμε το λαό μας, την παράδοση και την ομοψυχία» και να διεξαχθεί η παρέλαση. Πολίτης κινήθηκε προς το μέρος του Αρχιεπισκόπου, προσπαθώντας να πάρει στα χέρια του το μικρόφωνο, φωνάζοντας κατά των πολιτικών. Η αστυνομία παρενέβη και ο άνδρας προσήχθη.
Εν τω μεταξύ, αλαλούμ επικρατεί στο κέντρο της πόλης, λιμενικοί παρεμβαίνουν στο έργο των αστυνομικών, με την κατάσταση να μοιάζει ανεξέλεγκτη. Κάποιοι εκ των «επισήμων» βρήκαν «καταφύγιο» στην περιφέρεια, ενώ ο κόσμος, ανήσυχος, παίρνει τα παιδιά του και φεύγει, ενώ οι ομάδες των διαμαρτυρόμενων πολιτών, με τα πανό τους ... παρελαύνουν!
http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_1408.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger