Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Στις 14:20 πραγματοποιήθηκε η αφή του Αγίου Φωτός (Δείτε αποκλειστικές εκπληκτικές εικόνες από την τελετή αφής του Αγίου Φωτός)

Στις 14:20 πραγματοποιήθηκε η αφή του Αγίου Φωτός (Δείτε αποκλειστικές εκπληκτικές εικόνες από την τελετή αφής του Αγίου Φωτός)


Αποστολή Ιεροσόλυμα Μαρία Γιαχνάκη

Στις 2 και 20 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η αφή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος διαβάζοντας την πατριαρχική ευχή γονατιστός στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου κατάφερε για άλλη μία χρονιά να φέρει το Άγιο Φως κοντά στους πιστούς.

Επισκέπτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αντίκρισαν με δάκρυα στα μάτια τις πρώτες λάμψεις του Αγίου Φωτός, που...
ξεπηδούσαν από τις χαραμάδες του Πανάγιου Τάφου πριν ακόμα ανοίξει η σφραγισμένη από κερί πόρτα του.

Με τα 33 κεριά στα χέρια ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων,βγήκε συγκινημένος τον Πανάγιο Τάφο ψάλλοντας χαρμόσυνα μπροστά στο πλήθος του κόσμου που περίμενε με αγωνία.

Με ιαχές και ψαλμωδίες νεαροί Αρμένιοι ανέβαιναν ένας στην πλάτη του άλλου, κάνοντας κύκλους γύρω από το κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου, ενώ ο Έλληνας Πατριάρχης μεταφέρθηκε στα χέρια από το κουβούκλιο στον Ναό όπου ψάλει το πρώτο Χριστός Ανέστη.

Για άλλη μία φορά το μεγαλύτερο θαύμα της αφής του Αγίου Φωτός έκανε τους πιστούς να ανατριχιάσουν στην Ιερά Πόλη των Ιεροσολύμων.

Δείτε αποκλειστικές εκπληκτικές εικόνες από την τελετή αφής του Αγίου Φωτός εδώ
http://www.eglimatikotita.gr/2012/04/1420.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger