Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΚΑΝΨΕ ΤΟΝ ΑΚΗ

Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΚΑΝΨΕ ΤΟΝ ΑΚΗ


Το όνομα του Ακη Τσοχατζόπουλου με την εταιρεία Torcaso συνδέει η θεία της Βίκης Σταμάτη στο υπόμνημά της. Η Αικατερίνη Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή. Η κατηγορουμένη παρέδωσε... 
στον ανακριτή υπόμνημα στο οποίο για πρώτη φορά συνδέεται ευθέως ο πρώην υπουργός με την εξωχώρια εταιρία Torcaso. Όπως αναφέρει η κ. Σταμάτη, ο σύζυγος της κόρης της, Γερμανός υπήκοος, της έστελνε χρήματα προκειμένου να πληρώνει συνεργεία που έχτισαν εξοχικό του ζευγαριού στο Πόρτο Ράφτη.
Το 2001, όπως αναφέρεται στο υπόμνημα, όταν ζήτησε από τον γαμπρό της να της εμβάσει ποσό τριών εκατ. δραχμών για να αποπληρώσει τα συνεργεία, εκείνος επειδή ήταν σε διακοπές εκτός Γερμανίας, ζήτησε αντ΄αυτού να καταθέσει το ποσό στον λογαριασμό της ο πρώην υπουργός.
Το επίμαχο έμβασμα έχει ως καταθέτη την εταιρία Torcaso. Η Αικατερίνη Σταμάτη αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται και υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζεται ως επαγγελματίας εγκληματίας απλώς και μόνο «γιατί έλαβα εν αγνοία μου και άπαξ από εταιρία συμφερόντων του κ. Τσοχατζόπουλου» χρήματα.
Στο μεταξύ, ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης που είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, τελικά ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, οπότε απολογείται και η σύζυγος του πρώην υπουργού.
http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_6073.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger