Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ναι, το σημείο G υπάρχει! (Αλλά είναι πολύ μικρό)

Ναι, το σημείο G υπάρχει! (Αλλά είναι πολύ μικρό)


Ναι, το σημείο G υπάρχει! 
Δεν είναι παράξενο που είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί το σημείο G. Αμερικανός γυναικολόγος υποστηρίζει πως απέδειξε πως πράγματι υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρό σε μέγεθος: 8.1mm επί 3.6mm επί 1.5mm.
Ο γιατρός ανακάλυψε το απόλυτο ερωτογενές σημείο κατά τη διάρκεια… νεκροτομής! 

Το μικρό κομμάτι ιστού που είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό αλλά και σύγχυση από τότε που πρωτο-υποστηρίστηκε η ύπαρξή του πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. 

Πολλοί επιστήμονες και γιατροί αμφισβήτησαν την ύπαρξή του ενώ τα περιοδικά το προωθούσαν ως το «άγιο δισκοπότηρο» της γυναικείας σεξουαλικής ευχαρίστησης. 

Πριν από δύο χρόνια, μία μεγάλης κλίμακας βρετανική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως το σημείο G αποτελεί αποκύημα της γυναικείας φαντασίας που ενισχύθηκε από τα περιοδικά και τους σεξολόγους. 

Όμως η νέα μελέτη υποστηρίζει πως υπάρχει και εντοπίζεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου, εκεί που εικαζόταν εδώ και χρόνια πως βρίσκεται. 

Ο γυναικολόγος Adam Ostrzenski έκανε την ανακάλυψη αυτή κατά τη νεκροψία μιας γυναίκας από την Πολωνία που πέθανε από τραύμα στο κεφάλι. 

«Η μελέτη επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σημείου G, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη κατανόηση και βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής λειτουργίας», δήλωσε ο Δρ Oztrenski.

Ο ειδικός σχεδιάζει να κάνει νέες ανατομές και εξετάσεις με ορμόνες, χημικά και νευρικές απολήξεις για να διερευνήσει αν η λειτουργία του σημείου αλλάζει ανάλογα με την ηλικία.
http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/340535/nai-to-simeio-g-uparhei/
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger