Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » , » Χρηστικά και άλλα δωρεάν site No7

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site No7


Σήμερα το μενού έχει site για τους σινεφιλ για τους λάτρεις των συναυλιών,των ταξιδιών της φωτογραφίας αλλά και ένα πρόσθετο για την προστασία από ακατάλληλα site αλλά και ένα χρηστικό site για την δημιουργία QR Codes.





Ginq: Το πρώτο site για σήμερα είναι για τους λάτρεις του σινεμά. Με το Ginq ενημερώνεστε για όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν και διαβάζετε σχόλια από ανθρώπους που το είδαν και το βαθμολόγησαν .Ακόμα μπορείτε να δείτε τι βαθμολογίες έχει πάρει σε άλλα πολύ γνωστά σχετικά site όπως το IMDB,Rotten Tomatoes Και Yahoo. ¨Έχει ακόμα πληροφορίες αλλά και τρέιλερ για την κάθε ταινία. Για να κάνετε την εγγραφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook ή το Twitter σας.



ProCon Latte Content: Το συγκεκριμένο πρόσθετο του Mozilla προστατεύει τα παιδιά σας από το να εκτεθούν εsite με πορνογραφικό υλικό.  Με βάση λέξεις κλειδιά που έχουν σχέση με πορνογραφία εμποδίζει το άνοιγμα αυτών το site αλλά και όλων των αναδυόμενων παραθύρων . Κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό θα εμφανίζεται ένα μήνυμα στην γραμμή διευθύνσεων και μπορείτε να ζητάτε να γίνει εξαίρεση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κωδικό ώστε να μην μπορεί να σας αλλάξει τις επιλογές σας ο  οποιοσδήποτε.




Veokami:  Συνήθως στο Youtube όταν θέλετε να δείτε μία συναυλία υπάρχουν κομμάτια. Στο Veokami μπορείτε να δείτε ολόκληρες συναυλίες σε βίντεο από ότι συγκρότημα μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν βίντεο από διαφορετικές οπτικές γωνίες για την ίδια συναυλία αλλά χωρισμένα σε χρονολογική σειρά ώστε με αυτό τον τρόπο να δείτε ολόκληρη την συναυλία. Μπορείτε να δείτε ποιος ανέβασε το video αλλά να το κάνετε και εσείς share.




Unitag:  Τους QR Codes τους ξέρετε όλοι (είναι κάτι περίεργα σχέδια ασπρόμαυρα στο πίσω μέρος συνήθως ενός προϊόντος) και χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν πληροφορίες μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Με το unitag Μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας QR Codes Και να τους δώσετε το χρώμα που θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς για sites, email , SMS και πολλά ακόμα. Το μενού Help είναι πολύ βοηθητικό. Υπάρχει η δωρεάν έκδοση αλλά και η επί πληρωμή για αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω.




Cartoo: Πάτε ένα ταξίδι αλλά φτάνετε πιο νωρίς στο προκαθορισμένο μέρος που έχετε ραντεβού η που πρέπει να πάρετε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς. Τι κάνετε για να περάσει η ώρα σας? Το cartoo είναι μια εφαρμογή στο Internet βασισμένη στο google map η οποία σας ενημερώνει σχετικά με το πόσο μακριά μπορείτε να ταξιδέψετε από ένα συγκεκριμένο σημείο σε συγκεκριμένο χρόνο. Η υπηρεσία δεν είναι πολύ ακριβής σε ότι έχει σχέση με μετακινήσεις με τα πόδια ειδικά οπότε βάλτε ένα δεκάλεπτο και εσείς επιπλέον.




Sharypic: μετά από ένα κοινωνικό γεγονός όπως γάμοι η βαφτίσια συνήθως πολλοί άνθρωποι έχουν πολλές φωτογραφίες που θα θέλατε αλλά είναι διασκορπισμένες. Το sharypic σας βοηθά να ενώσετε όλες τις φωτογραφίες. Μπορείτε να καλέσετε όλους τους φίλους σας να ανεβάσουν φωτογραφίες αλλά και να ανεβάσετε φωτογραφίες από το Facebook ,το Flickr ή το Picassa. Όταν ανεβάσετε όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να ετοιμάσετε ένα άλμπουμ όπου μπορούν να κάνουν και σχόλια οι φίλοι σας. Υπάρχει η δυνατότητα να δείτε και όλες τις φωτογραφίες σας σε μορφή slides. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με κάποιο mail σας ή με το facebook.


Διαβάστε επίσης:


http://himaira.blogspot.com/2012/04/site-no7.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger