Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Πωλείται ο Σκορπιός 500 εκατ. δολάρια

Πωλείται ο Σκορπιός 500 εκατ. δολάρια


Την τελική απόφαση πήρε η Αθήνα Ωνάση και έβαλε πωλητήριο στον Σκορπιό.

Τιμή έναρξης;

500 εκατομμύρια δολάρια.


Τελικά, ύστερα από χρόνια φημολογίας περί πωλητηρίου στο γνωστό νησί που άνηκε στον....

 Αριστοτέλη Ωνάση, ο Σκορπιός πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η Αθηνά Ωνάση ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες πώλησης του νησιού και οι δικηγόροι της ήδη ψάχνουν τον αγοραστή.

Το υψηλό κόστος συντήρησης του Σκορπιού αλλά και η επιλογή της να μη ζει μόνιμα στη χώρα μας την έκαναν να πάρει την απόφαση πώλησης του νησιού που βρίσκεται στο Ιόνιο.

Ενδιαφέρον για την αφορά του νησιού έχει δείξει ο Γάλλος επιχειρηματίας και φίλος του Τιερί Ρουσέλ, Βενσάν Μπολορέ, ο οποίος και πριν 2 χρόνια ήθελε να αποκτήσει τον Σκορπιό μετά από επίσκεψή του

. Ενδιαφέρον επίσης έχει εκφράσει και Τούρκος επιχειρηματίας του οποίου το όνομα κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό.Τιμή έναρξης για την πώληση του Σκορπιού είναι 500 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο Αριστοτέλης Ωνάσης το 1962 το είχε αγοράσει 3 εκατομμύρια δραχμές.Στον Σκορπιό υπάρχει το pink house, παραλιακά πλακόστρωτα, πισίνα και πολλά είδη ζώων.

Εκεί ζούσαν το καλοκαίρι (και όχι μόνο) τόσο ο Αριστοτέλης Ωνάσης όσο και η Μαρία Κάλλας, Τζάκι Ωνάση, τα παιδιά του Αλέξανδρος, Χριστίνα και η Αθηνά.
http://www.tsekouratoi.gr/2012/06/500.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger