Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » «Υπεύθυνος ο Δένδιας για ό,τι συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής»

«Υπεύθυνος ο Δένδιας για ό,τι συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής»

«Υπεύθυνος ο Δένδιας για ό,τι συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής» 
Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια καθιστά υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος σημειώνοντας πως «είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών».

«Πώς αφαιρούν την αστυνομική προστασία από πολιτικούς που είναι στόχοι τρομοκρατών, την ίδια στιγμή που αφήνουν τους αστυνομικούς σε τηλεπερσόνες - “ελαφρών” μεσημεριανών εκπομπών; Είναι ξεφτίλα», δηλώνει ο Ν. Μιχαλολιάκος. 

Δηλώνει πάντως πως δεν υπήρξαν έφοδοι από τα στελέχη του και προσθέτει: «Όλη αυτή η δαιμονολογία που υπάρχει εναντίον μας ότι κάναμε εφόδους και ότι κάνουμε αντιποίηση Αρχής είναι για τα πανηγύρια. Για να κάνεις αντιποίηση αρχής πρέπει να υπάρχει Αρχή και Αρχή στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αντιποίηση Αρχής κάνουν μόνο αυτοί που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς, γιατί η Ελλάδα ως κράτος δυστυχώς διαλύεται». 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει επίσης ως αυθόρμητες ενέργειες όσα έγιναν ενώ σε ερώτηση αν τα καταδικάζει αναφέρει: «Ούτε τα καταδικάζω, ούτε τα υπερασπίζομαι, ούτε τίποτα. Αποτελούν μέρος της πολιτικής ζωής και συνέβαιναν πάντοτε».
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/413822/upeuthunos-o-dendias-gia-oti-sumvei-stous-vouleutes-tis-hrusis-augis/
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger