Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Λιβύη: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ ομάδων ανταρτών έξω από το κοινοβούλιο!!! (Είδες η δημοκρατία;;;)

Λιβύη: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ ομάδων ανταρτών έξω από το κοινοβούλιο!!! (Είδες η δημοκρατία;;;)

Επεισόδια με ανταλλαγή πυρών σημειώθηκαν έξω από το εθνικό κοινοβούλιο στην Τρίπολη ανάμεσα σε ομάδες ανταρτών που ζητούν να αναγνωριστεί ο ρόλος που διαδραμάτισαν στην ανατροπή του καθεστώτος Μουαμάρ Καντάφι.

Τα συγκεκριμένα επεισόδια σημειώθηκαν δύο μέρες αφότου ο επικεφαλής του Κογκρέσου υποσχέθηκε ότι θα διαλύσει τις ομάδες ανταρτών οι οποίες αρνήθηκαν να καταθέσουν τα όπλα μετά τον θάνατο του Καντάφι, πριν από ένα χρόνο. Μια διαφωνία που προέκυψε κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης των ενόπλων κλιμακώθηκε και κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών.

«Άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, πρώτα ήρθαν στα χέρια και μετά πυροβολούσαν ο ένας τον άλλο», είπε ο βουλευτής Νιζάρ Καουάν, προσθέτοντας ότι ορισμένοι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ στα οποία έγραφαν «Μην παραμελείτε τους επαναστάτες».


Ένα άλλο μέλος του Κογκρέσου, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι οι πολιτικοί που βρίσκονταν στο κτήριο απομακρύνθηκαν από το χώρο και κατέφυγαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. «Οι δυνάμεις ασφαλείας ζήτησαν από τα μέλη του κοινοβουλίου να εγκαταλείψουν το κτήριο. Απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να σταματήσουν τους διαδηλωτές», πρόσθεσε.

Την Κυριακή ο στρατός διέταξε τις διάφορες παράνομες ένοπλες ομάδες που δρουν μέσα και γύρω από την Τρίπολη να εγκαταλείψουν τις κρατικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τις διώξει δια της βίας. 
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger