Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Πρωτόγνωρα επεισόδια στο Πεντάγωνο

Πρωτόγνωρα επεισόδια στο Πεντάγωνο

Πρωτόγνωρα επεισόδια στο Πεντάγωνο 
Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχτηκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
 


Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10:30, όταν ομάδα εργαζομένων, εκμεταλλευόμενη την απουσία δυνάμεων ασφαλείας, σήκωσε το ρολό ασφαλείας στην πύλη και εισέβαλε μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του υπουργείου.


Στη συνέχεια, οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν μέχρι την είσοδο του κεντρικού κτιρίου και προσπάθησαν να μπουν μέσα, ζητώντας να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.


Σε ρόλο «πυροσβέστη», ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, επιχείρησε να μιλήσει στους εργαζόμενους προκειμένου να αποφορτίσει την ένταση. 


Η παρέμβαση του, όμως, έπεσε στο κενό και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, άνδρες των οποίων έκαναν χρήση δακρυγόνων και χημικών και συγκρούσθηκαν με τους διαδηλωτές για να τους απωθήσουν. 


Άνδρες από τουλάχιστον τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ έθεσαν σε κλοιό τους διαμαρτυρόμενους, ενώ έγιναν και προσαγωγές.


Από τις συμπλοκές υπήρξαν και τραυματισμοί εργαζομένων. 


Ένα μεγάλο κομμάτι των εργαζομένων αποχώρησε από τον περιβάλλοντα χώρο του Πενταγώνου και δηλώνει ότι θα κλείσει τη λεωφόρο Μεσογείων. 


Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς όπως καταγγέλλουν, παραμένουν επί έξι μήνες απλήρωτοι.



Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger