Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ανταλλαγή βίντεο 6 δευτερολέπτων από το Twitter

Ανταλλαγή βίντεο 6 δευτερολέπτων από το Twitter

Το Twitter λανσάρισε τη νέα υπηρεσία Vine μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν βίντεο διάρκειας έως έξι δευτερολέπτων. Ο χρονικός αυτός περιορισμός είναι ανάλογος με την περιορισμό στο μήκος των μηνυμάτων (tweets) που δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες.
Τα βίντεο μπορούν να στέλνονται στο Twitter προς το παρόν μόνο από iPhone ή iPod Touch,είτε μόνα τους, είτε ενσωματωμένα σε κάποιο μήνυμα κειμένου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το BBC. Μελλοντικά, η ίδια δυνατότητα θα υπάρχει και για όσους έχουν άλλα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.
Μια δωρεάν σχετική εφαρμογή (app) είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες στο σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Οι αναλυτές περιμένουν να δουν σε ποιό βαθμό θα ανταποκριθούν οι χρήστες στη νέα δυνατότητα.
Ήδη πάντως εκφράζονται ενστάσεις για τη μικρή χρονική διάρκεια κάθε βίντεο, καθώς και για την πιθανότητα ανταλλαγής προσβλητικών βίντεο. Ταυτόχρονα, αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε η νέα υπηρεσία, μερικοί χρήστες παραπονέθηκαν για τεχνικά προβλήματα.
Η δημοφιλής διεθνώς υπηρεσία micro-blogging Twitter εξαγόρασε πρόσφατα -έναντι άγνωστου ποσού- την μικρή αμερικανική εταιρία Vine Labs. Το Twitter πιθανώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί μελλοντικά τη δυνατότητα ανταλλαγής βίντεο για να αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδά του.
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger