Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Πάτρα: 80 συλλήψεις λαθρομεταναστών σε ευρεία επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Πάτρα: 80 συλλήψεις λαθρομεταναστών σε ευρεία επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις λαθρομεταναστών γίνονται από νωρίς το πρωί στην Πάτρα, το Αίγιο και την Κάτω Αχαΐα, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».
Στην επιχείρηση μετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από την Αχαΐα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και άλλες περιοχές της δυτικής Ελλάδος και πραγματοποιούν ελέγχους, προκειμένου να εντοπίσουν παράνομους μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη προσαχθεί περισσότεροι από 200 λαθρομετανάστες και έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 80.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κέντρο κράτησης στην Κόρινθο, ενώ σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας η επιχείρηση θα συνεχισθεί έως τις βραδινές ώρες.
Σύμφωνα με το Εθνος,οι έλεγχοι των αστυνομικών γίνονται κυρίως στη λιμενική ζώνη της Πάτρας, σε δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι της πόλης, αλλά και σε εγκαταλειμμένα κτίρια, όπου βρίσκουν πρόχειρο καταφύγιο οι λαθρομετανάστες.

Σε ό,τι αφορά το Αίγιο και την Κάτω Αχαΐα, οι έλεγχοι της Αστυνομίας γίνονται σε περιοχές, όπου διαμένουν παράνομοι μετανάστες, όπως αγροτικές τοποθεσίες.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας, η σημερινή επιχείρηση γίνεται στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων, με τη διαφορά ότι έχουν ενισχυθεί οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις.

Εξάλλου, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή Σαγέικα της δυτικής Αχαΐας.
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger