Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ψάχνει τερματοφύλακα η Ρεάλ

Ψάχνει τερματοφύλακα η Ρεάλ

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, έφερε στην επιφάνεια ένα σοβαρό θέμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στους «μερένχες», εκτός του αρχηγού της ομάδας, υπάρχουν ο Αντόνιο Αντάν και ο Χέσους Φερνάντεθ που αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.
Άλλωστε, μέσα στον Φεβρουάριο υπάρχουν οι δύο αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα σε ένα μήνα η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, χρειάζεται ένας γκολκίπερ που θα μπορέσει να δώσει εμπιστοσύνη στους αμυντικούς της Ρεάλ και θα έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί σε δύσκολες φάσεις που θα χρειαστεί η συμβολή του.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ισπανίας φέρονται να βρίσκονται ο Ζούλιο Σέραρ της ΚΠΡ και ο 20χρονος Τερ Στέγκεν της Γκλάντμπαχ, ο οποίος φέρεται να παρακολουθείται και από τους «μπλαουγκράνα».
Ο Σέζαρ είχε συνεργαστεί με τον Μουρίνιο στην Ίντερ πριν από μερικά χρόνια και είχαν φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας θεωρείται ως ένας από τους πολλά υποσχόμενους πορτιέρο της Ευρώπης.
Πηγή: sport-fm.gr
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger