Τίτλοι Ειδήσεων :

Όροι χρήσης

Η Alysida.blogspot.com δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει, στους επισκέπτες της, ενημέρωση για θέματα που κυκλοφορούν στο internet. Το περιεχόμενο του blog θα αποτελείτε από αναδημοσιεύσεις άρθρων από άλλα blogs ή ιστοσελίδες με αναφορά πάντα στην πηγή που το είδαμε με ενεργό link. Η Alysida.blogspot.com σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. 

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού

Το περιεχόμενο του blog προστατεύεται με βάση την άδεια Creative Commons 3.0 License. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό (ή μη) link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες

Η Alysida.blogspot.com περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites ή blogs τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευσης για οποιονδήποτε, ούτε αποτελεί διαφήμιση.

Όροι συμμετοχής και σχολιασμού

Η Alysida.blogspot.com  έχει αφαιρέσει το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων επειδή το περιεχόμενο των σχολιών που κάνουν οι χρήστες πολλές φορές είναι δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam ή παράνομο. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Εάν θέλετε λοιπόν, να αφήσετε κάποιο σχόλιο κάτω από κάποιο άρθρο τότε επισκεφθείτε τη σελίδα που το είδαμε και αφήστε εκεί. Πάντα σε κάθε άρθρο θα αναφέρετε η πηγή που το είδαμε.
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger