Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ο Βενιζέλος παραιτείται απο υπουργός;;;

Ο Βενιζέλος παραιτείται απο υπουργός;;;


Ο Βενιζέλος παραιτείται απο υπουργός; 
Μετρά αντίστροφα τις μέρες για να εγκαταλείψει το Υπουργείο Οικονομικών ο Βενιζέλος. Ο υπουργός Οικονομικών έχει διαμορφώσει το δικό του χρονοδιάγραμμα για να φύγει από την υπουργική καρέκλα η οποία (γνωρίζει ότι) τον φθείρει και εξαντλεί το πολιτικό του απόθεμα.

Το σχέδιο του Βενιζέλου είναι δύο παράλληλες διαδικασίες με ον χρόνο να πιέζει, αλλά και να επικαλύπτεται. Πρώτον, ως υπουργός θέλει να τελειώσει το PSI, το οποίο θα το πλασάρει ως την μεγάλη επιτυχία που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Δεύτερον, έχει μεθοδεύσει αποτελεσματικά την εκλογή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ως υποψήφιου πρωθυπουργού του κόμματος (το τελευταίο τον ενδιαφέρει περισσότερο. Τόσο πολύ που θα έδινε την προεδρία στον Λοβέρδο, αν συνέτρεχαν ορισμένες προϋποθέσεις), σύμφωνα με το parapolitika.gr

Τι περιμένει ο Βενιζέλος; Την συμφωνία για το PSI και την κατάθεση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και να φέρει κοντύτερα την εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου, αλλά ίσως έρθει νωρίτερα κατά μία εβδομάδα.

Το δε PSI παραμένει άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας – πάντως οι του Βενιζέλου εκτιμούν ότι μπορεί να τελειώσει μέσα στις προσεχείς 10 μέρες. Άρα, αρχές Μαρτίου ο Βενιζέλος μας τελειώνει από υπουργός.

tsantiri.gr 

http://www.totefteri.com/2012/02/blog-post_19.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger