Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ο Παναθηναϊκός μπλεγμένος στα δίχτυα του Τσάκα

Ο Παναθηναϊκός μπλεγμένος στα δίχτυα του Τσάκα


Δηλώσεις, μεγάλα λόγια, φρούδες ελπίδες! Πέντε μήνες μπλεγμένοςστα δίχτυα του Βλάση Τσάκα συμπλήρωσε πλέον ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από τις 19 του περασμένου Σεπτεμβρίου «χορεύει» στον ρυθμό ενός ανθρώπου που έκανε...επιστήμη τις υποσχέσεις, αλλά ποτέ δεν τις τήρησε. Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος των Σαουδαράβων επενδυτών, αρχικά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, εμφανίστηκε πρώτη φορά στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ταξί (!) και από τότε μπήκε στην καθημερινότητα εκατομμυρίων φιλάθλων μόνο με λόγια και ποτέ με έργα. Ποιες ήταν όμως οι... κορυφαίες οκτώ στιγμές του;

1) Χαρακτήριζε «άρρωστο Παναθηναϊκό» τον Αλ Σαούντ και τον... έφερε στην Ελλάδα τρεις-τέσσερις φορές για να δει τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Εργοτέλη, αλλά φυσικά ποτέ δεν ήρθε.

2) Ελεγε ότι θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Ροναλντίνιο και πως θα συναντούσε στην Αθήνα τον αδελφό και μάνατζερ του Βραζιλιάνου σταρ, ο οποίος ήρθε πράγματι στην πρωτεύουσα, αλλά για διακοπές!

3) Είχε κλεισμένες μεταγραφές τον Σικαμπάλα, τον Τζαβέλα, τον Σιόβα, τον Βλαχοδήμο και θα έφερνε πίσω τον Σισέ.

4) Ισχυριζόταν ότι ο Αλ Σαούντ θα βοηθούσε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο πλευρό των αδελφών Γιαννακόπουλου.

5) Στις 14 Δεκεμβρίου έληξε η παράταση για την εμφάνιση των 15 εκατ. ευρώ και επικαλέστηκε τη γραφειοκρατία για την καθυστέρηση, υποσχόμενος στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι στις 3.00 το μεσημέρι θα φτάσει στα χέρια τους το αποδεικτικό για την κατάθεση των 15 εκατ. ευρώ σε τράπεζα του Λονδίνου, κάτι φυσικά που ποτέ δεν έγινε.

6) Ελεγε ότι όταν γίνει αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

7) Στις 30 Ιανουαρίου τόνιζε σε δήλωσή του ότι υπάρχει συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

8) Στις 15 Φεβρουαρίου υποσχόταν ότι τη Δευτέρα 20 του μήνα θα εμφανίζονταν τα χρήματα. Τελικά είπε ότι έγινε λάθος στη... μετάφραση και τα χρήματα θα έρθουν στο τέλος της εβδομάδας.

Πλέον όμως τον πιστεύει κανείς;
http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_7982.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger