Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Τα έκανε... μαντάρα ο Μουρίνιο!

Τα έκανε... μαντάρα ο Μουρίνιο!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να κάνει επίδειξη των... γνώσεών του, αναφερόμενος στα πεπραγμένα του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, αλλά υπέπεσε σε μέγα ολίσθημα, αφού μιλούσε για την Ανόρθωση και δεν το είχε πάρει χαμπάρι! Ο Πορτογάλος προπονητής της....




Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να υποτιμήσει τους Κύπριους, απλά πρώτα θα πρέπει να... μάθει με ποια ομάδα παίζει, διότι είπε άλλα αντί άλλων στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου. Αναλυτικά είπε: «Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε σε αυτή τη φάση του Champions League, επειδή κέρδισε στους “16” της διοργάνωσης και ήταν πρώτος στον όμιλο του. Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυνατότερη ή πιο αδύναμη ομάδα σε αυτή τη φάση.

Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και την πορεία που έχει τη φετινή σεζόν. Δεν είχε την πορεία που είχαν άλλοι ιστορικοί σύλλογοι, αλλά τα πήγαν πολύ καλά στη φάση των ομίλων.

Μεγάλωσαν ως ομάδα φέτος και κατάφεραν να νικήσουν την Πόρτο και τη Λιόν. Έχουν λιγότερες πιθανότητες και δυναμική από άλλες ομάδες που έχον αντιμετωπίσει.

Όταν ήμουν προπονητής της Ίντερ ήρθαμε ισόπαλοι στη Λευκωσία, κάτι που δεν αξίζαμε. Κάθε ομάδα που παίζει εκεί γνωρίζει ότι θα υποφέρει».

Φυσικά, όταν ήταν στην Ίντερ, έπαιξε με αντίπαλο την Ανόρθωση και όχι με τον ΑΠΟΕΛ(!!!).

Οι Ισπανοί αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα αυτό και ειδικά η "AS" δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, βάζοντας στην θέση του τον Μουρίνιο για το λάθος του.

"Ο Μουρίνιο μπέρδεψε τον ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση", είναι ο τίτλος του άρθρου και το κείμενο μέσα αναφέρει τα εξής: "Εξήρε τον αντίπαλο στο Champions League, διαβεβαίωνοντας ότι με την Ιντερ είχε φέρει ισοπαλία πριν από τρία χρόνια, όταν στην πραγματικότητα είχε αντιμετωπίσει άλλη κυπριακή ομάδα. Ποτέ δεν έπαιξε με τον ΑΠΟΕΛ".
http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_9001.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger