Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"! ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"! ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!


Το thessalonikiairport.gr είναι η ιστοσελίδα που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις και το θέμα είχε φτάσει μέχρι και την βουλή γιατί υποτίθεται πως ήταν επίσημη σελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» και μέσω αυτής γινόταν κρατήσεις εισιτηρίων στα «Μακεδονικά»!...Η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική μιας και ιστοσελίδα του αεροδρομίου δεν υπήρχε ποτέ και η συγκεκριμένη ήταν πλαστή. Σε όλη την ιστορία δόθηκε τέλος μετά από παρέμβαση του Μάκη Βορίδη στην ΕΕΤΤ. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να σημειωθεί πως...
το όνομα είχε κατοχυρωθεί εδώ και χρόνια από Ολλανδική εταιρία αλλά ουδείς από τους Έλληνες υπευθύνους δεν είχε κινήσει καμία διαδικασία αντίδρασης. Πλέον με απόφαση της ΕΕΤΤ η σελίδα έκλεισε και οι ιδιοκτήτες καλούνται να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.
www.athinapoli.gr
stoxos.gr 
http://www.eglimatikotita.gr/2012/03/blog-post_7889.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger