Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » , » ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΖΗΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΖΗΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Την ανάγκη να κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς οι έρευνες για τα βίαια επεισόδια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στην Δικαιοσύνη υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Από την πλευρά του, κατά την εισήγησή του, ο υπουργός...
Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «εγκάθετους» που προκάλεσαν τα επεισόδια. Πρόκειται για περίπου 150 κουκουλοφόρους που βρέθηκαν χώρο των VIP, σημείωσε, προσθέτοντας ότι η ΕΛΑΣ έκανε ό,τι μπορούσε. Δεσμεύτηκε ακόμη να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους με όσους ασχημονούσαν.
Παρεμβαίνοντας ο αρμόδιος για τον αθλητισμό, υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ανέφερε ότι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι «crash test» για την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου όπου προβλέπονται αυστηρές ποινές και έχουν προβλεφθεί και ρήτρες βίας.
Παράλληλα, το υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον κ. Χρυσοχοίδη να προχωρήσει τις ενέργειες ώστε να διαμορφωθεί χώρος φιλοξενίας 1.000 παράνομων μεταναστατών στην Κοζάνη, σε στρατόπεδο που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και θα περιφρουρεί η ΕΛΑΣ.
http://fimotro.blogspot.com/2012/03/blog-post_7696.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger