Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμούς προειδοποιήσεων με στάση πληρωμών σε περίπτωση ακυβερνησίας

Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμούς προειδοποιήσεων με στάση πληρωμών σε περίπτωση ακυβερνησίας


Γράφει ο 29-26
Η αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης είναι σήμερα το πιθανότερο σενάριο. Η εκλογική μάζα κινείται προς κόμματα διαμαρτυρίας-εκτόνωσης-τιμωρίας, πράγμα που δεν φαίνεται, παραδόξως, να πιέζει τα μεγάλα κόμματα για αλλαγή στάσης, πορεύονται όπως πάντα.

Μεγάλο μέρος του κόσμου σηκώνει τα χέρια ψηλά μεταξύ επαναστατών του φραπέ και επαγγελματιών κομματόσκυλων που όλοι μαζί ασελγούν χωρίς αναστολές επάνω στην κρατική χρηματοδότηση. Εξαγριώνεται ακούγοντας τους πάντες (άκρα αριστερά-δεξιά κέντρο κλπ) να μιλούν εξ ονόματος του on camera, (''Ο λαός απαιτεί..................''), χωρίς να τον έχουν ρωτήσει ποτέ.

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση της χώρας είναι μια πραγματική κατάσταση. Κάποιος πρέπει να την αναλάβει. Θα μπορέσει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο; Θα το κάνει ο Τσίπρας με την Παπαρήγα; Ή θα στείλουμε τον Καμμένο με ένα τεράστιο φέσι στας Ευρώπας με την ελπίδα της νίκης;


Οι εκβιασμοί για στάση πληρωμών είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή και θα εντείνονται όσο περνάν οι μέρες. Αποκορύφωμα θα έχουν το βράδυ του εκλογικού αποτελέσματος και θα είναι τόσο εκρηκτικοί και ασφυκτικοί, που η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση ενδέχεται να έχει τελείως διαφορετικά χρώματα απ' την πρώτη.

http://himaira.blogspot.com/2012/04/blog-post_1625.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger