Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ο Ριζοσπάστης εξαπολύει επίθεση κατά του Αντώνη Κανάκη και της τηλεοπτικής του παρέας αποκαλώντας τους μάλιστα "Ράδιο Σαπίλα"

Ο Ριζοσπάστης εξαπολύει επίθεση κατά του Αντώνη Κανάκη και της τηλεοπτικής του παρέας αποκαλώντας τους μάλιστα "Ράδιο Σαπίλα"


Τα
Με σκληρή γλώσσα απαντά με σημερινό του 
δημοσίευμα ο Ριζοσπάστης στην συχνή σάτιρα που δέχεται το τελευταίο διάστημα το ΚΚΕ από την τηλεοπτική παρέα του "Ράδιο Αρβυλα".
Στο κείμενο που φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα εξαπολύει επίθεση κατά του Αντώνη Κανάκη και της τηλεοπτικής του παρέας αποκαλώντας τους μάλιστα "Ράδιο Σαπίλα" ενώ τους κατηγορεί για αντικομμουνιστική προπαγάνδα σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως "οι Αρβύλα το κάνουν μέσα από τις σάχλες που τις πουλάνε και για αστεία… Οι ίδιοι βέβαια μπορεί να πουν ότι απλά κάνουν χιούμορ και ότι το ΚΚΕ το πιάνει πάλι «μανία καταδίωξης». Αλλά τα πράγματα είναι απλά".

Στην συνέχεια ο Ριζοσπάστης αναφέρεται σε όλα τα περιστατικά "σάτιρας" θύμα της οποίας έπεσε το κόμμα του Περισσού.

"Πριν μερικές μέρες ανακάτεψαν σε μια σούπα το ΚΚΕ, το facebook, τον «Ριζοσπάστη» σε έναν καταιγισμό ασυναρτησίας που δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις στα σοβαρά… Μέσα από αυτόν τον αχταρμά, στα θολά προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν τα όσα λέει το ΚΚΕ για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ταυτόχρονα να γελοιοποιήσουν και τον «Ριζοσπάστη». Που μιλάει για τα λαϊκά προβλήματα και λέει την αλήθεια στο λαό, πράγματα για τα οποία δεν ανοίγουν το στόμα τους οι Αρβύλες

Γιατί θα προτιμούσαν το ΚΚΕ να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα χαντακώσει το λαό. Είπαν μάλιστα: «Σιγά το δύσκολο να κάνεις απεργία, στην Ελλάδα γίνονται περίπου 3.500 απεργίες το δευτερόλεπτο…».

Μην έχοντας ιδέα από απεργία επί της ουσίας χλευάζουν τον εργάτη που συγκρούεται στο χώρο δουλειάς του με το αφεντικό ενώ κινδυνεύει να απολυθεί όταν κάνει απεργία. Πάει πολύ όμως τέτοιες απόψεις να περνιούνται για «εναλλακτικές» και «προοδευτικές».

Και ο "εξάψαλμος" του Ριζοσπάστη στους συντελεστές της εκπομπής κλείνει με τον πιό σκληρό τρόπο:

"Βέβαια… είναι παλιό το ΚΚΕ και οι ιδέες του για τη νέα κοινωνία και φρέσκες (!) οι ιδέες των Αρβύλα. Ολόφρεσκη σαπίλα…"

Τώρα η συνέχεια αναμένεται από την μικρή οθόνη...
Πηγή:protothema.gr
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger