Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την είδηση για Ρώσους επιτηρητές των Ελληνικών Εκλογών

ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την είδηση για Ρώσους επιτηρητές των Ελληνικών Εκλογών


Το έγγραφο και το παρακάτω κείμενο μας το έστειλαν οι διαχειριστές του  katohika.gr
Πολλοί ..μα πάρα πολλοί αμφισβήτησαν την ύπαρξη αιτήματος από την Ρωσία για παρατηρητές στις εκλογές . Διάφοροι βγήκαν να διαψεύσουν η να χρησιμοποιήσουν την πληροφορια. Άλλα το ερώτημα είναι τι γίνεται αν είναι αλήθεια ?Τι γίνεται αν σε πείσουν ότι δεν
έγινε ποτέ..ώστε να μην σου πουν ότι δεν θέλουν να δεχτούν
τα γραβατοπρεζακια που έχεις για εξουσία ,μιας και τα παγκόσμια αφεντικά έδωσαν εντολή ..να μην δεχθούν!! Άρα εσύ Ελληνα πολίτη δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτή την πληροφορια ...γιατί αν είσαι σίγουρος θα ρωτήσεις γιατί δεν τους αφήσατε να έρθουν? μιας ..
και εμείς πήγαμε στην Ρωσικη δουμα ως παρατηρητές και μάλιστα ήμασταν και πολύ σκληροί , ο επικεφαλής των Ελλήνων Πέτρος Ευθυμίου κατακεραύνωσε τότε την χαλκιδευση των αποτελεσμάτων!!! Η αρχή της αμοιβαιότητας λοιπόν παραβιάζετε ασύστολα αν εμείς δεν δεχτούμε ,Ποιος ο λόγος να πιστέψεις λοιπόν Ελληνα ότι δεν έγινε ποτέ αυτό το αίτημα? Μήπως επειδή υπήρχε και το θέμα ότι κινδυνεύουμε άμεσα από δική μας χαλκιδευση αποτελεσμάτων? 
Λοιπόν καναλάκια ,ιστοσελιδιτσες ,μμε γενικώς που υπερασπίζετε τον Ελληνα πολίτη και αυτή την πατρίδα ....αφού είναι ψευδής αυτή η πληροφορια ..το παρακάτω κρατικό έγγραφο τι είναι ????
Από το Υπουργείο Εσωτερικών έφθασε στα χέρια μας το παραπάνω έγγραφο,το διαψεύδετε και αυτό εντεταλμένοι προδότες? Αν ναι τολμήστε το ΞΑΝΑ....

Μην τους αφήσεις να νοθεύσουν την δημοκρατία σου,οι προγονοί σου την δημιούργησαν ,βρες την δύναμη να την υπερασπιστείς .Nα μάθουν όλοι ..ποια είναι τα παιχνίδια που παίζει το σύστημα εναντίον μας!
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger