Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος


Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε, δια των συνηγόρων υπεράσπισης του, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, που είναι προσωρινά κρατούμενος από την περασμένη Δευτέρα για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Στην προσφυγή του πρώην υπουργού αναφέρεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ούτε ύποπτος φυγής είναι, ούτε όμως και ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς δεν έχει πλέον την ιδιότητα του υπουργού ή άλλη κυβερνητική θέση ώστε να δύναται να συνεχίσει την παράνομη, όπως του αποδίδεται, δραστηριότητα του. 
Αναφέρεται, επίσης, όπως τόνισαν οι συνήγοροι του σε ανακοίνωση τους, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε καμία φάση της -σε εξέλιξη από 20μήνου- ευρισκόμενης διαδικασίας δεν έδειξε ασυνέπεια στις συναντήσεις του με τις αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές, αλλά αντίθετα με επανειλημμένα διαβήματά του ζήτησε ενημέρωση, πληροφόρηση και επιτάχυνση των διαδικασιών.
Τέλος, ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός επαναλαμβάνει ότι ήδη τέλει σε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, για την υπόθεση του ανακριβούς «πόθεν έσχες», και έτσι έχει παραδώσει το διαβατήριο του στις αστυνομικές αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή έχουν κληθεί σε απολογία για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου οι δέκα συγκατηγορούμενοι του πρώην υπουργού, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη του, οι οποίες θα περάσουν το κατώφλι του ειδικού ανακριτή την Παρασκευή..
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger