Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπαθε εγκεφαλικό και ξύπνησε... gay!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπαθε εγκεφαλικό και ξύπνησε... gay!



Μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, η προσωπικότητα και η σεξουαλικότητα ενός 
27χρονου, φαίνεται ότι έχει αλλάξει δραματικά...

Τώρα προσπαθεί να ξαναβρεί το ποιος είναι και γιατί του συνέβησαν αυτές οι.. αλλαγές.

"Είναι σαν να βλέπω κάποιον άγνωστο στον καθρέπτη, με το δικό μου πρόσωπο όμως νεότερο και για να πω την αλήθεια, αν συναντούσα τον εαυτό μου στο δρόμο, πιθανότατα απλά θα συνέχιζα να περπατάω."...
Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες του, ο 27χρονος Chris Birch αγωνίζεται να θυμηθεί ή να ταυτιστεί με τον παλιό του εαυτό. Ήταν ένας άνδρας 120 κιλών που αγαπούσε τη μπύρα και τις εξόδους, φίλαθλος του ράγκμπι από τις κοιλάδες της Ουαλίας, η ζωή και ψυχή του πάρτι. Εργαζόταν σε μια τράπεζα και αγαπούσε τον αθλητισμό και μοτοσικλέτες.

Μετά από ένα φρικτό ατύχημα το 2011, λέει ότι υποβλήθηκε σε μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπικότητά του. Πιστεύει ότι έχει περάσει από το να είναι στρέιτ σε γκέι, μέσα σε μία νύχτα!

"Κατέβαινα μια μέρα κυλώντας, έναν λόφο με γρασίδι και διεκόπη η παροχή αίματος προς τον εγκέφαλο μου, η οποία μου προκάλεσε εγκεφαλικό. Ήταν από εκείνη τη στιγμή, όταν και συνήλθα στο νοσοκομείο, που συνειδητοποίησα ότι είχα αλλάξει", είπε ο Birch .

«Ο Chris που ήξερα είχε φύγει και ένας νέος Chris βρισκόταν στη θέση του. Συνειδητοποίησα ότι το εγκεφαλικό μου με είχε κάνει γκέι."

Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο εκδηλώνεται όταν το αίμα, και ως εκ τούτου, η παροχή οξυγόνου προς τον εγκέφαλο διακόπτεται. Χωρίς οξυγόνο, οποιοδήποτε μέρος του εγκεφάλου μπορεί να καταστραφεί και όπως τα εγκεφαλικά κύτταρα πεθαίνουν, αφήνουν το μυαλό ανοιχτό σε νέες συνδέσεις, που μπορεί να επηρεάσουν το πώς ένα άτομο σκέφτεται, κινείται ή αισθάνεται.

Ο Chris ακόμη δεν μπορεί να θυμηθεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής του πριν από το ατύχημα.

Ωστόσο, ορισμένοι - συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής ενημέρωσης - αμφισβητούν το κατά πόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο θα μπορούσε να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου.

Υπάρχουν λίγες γνωστές περιπτώσεις εγκεφαλικού επεισοδίου αλλάζοντας κάποιον, κάνοντας τον γκέι, αφού αλλαγές στην προσωπικότητα λόγω εγκεφαλικού είναι σπάνιες. Ακόμη, ο αρραβωνιαστικός του chris, Jak Powel, πιστεύει ότι ο Chris μπορεί να ήταν πάντα γκέι.

"Έχω ακόμα την ίδια άποψη, ότι δηλαδή ήταν απλώς κάτι που ήταν πάντα εκεί,» λέει ο κ. Πάουελ σύμφωνα με το BBC.

Ωστόσο, ο Chris διαφωνεί και είναι πεπεισμένος ότι, νευρολογικά, ήταν το εγκεφαλικό που τον άλλαξε. Η στιγμή που κατάλαβε ότι τα συναισθήματά του προς τους άνδρες είχαν αλλάξει, ήταν από τις τρομακτικότερες της ζωής του.

Πάντως έρευνες σε εκατοντάδες λεσβιών, γκέι και στρέιτ εθελοντών, ανακάλυψαν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ένα άτομο μπορεί να έχει γεννηθεί gay ή straight, παρά την επιλογή του τρόπου ζωής του.Οι εγκέφαλοι των ομοφυλόφιλων ανδρών φαίνεται να έχουν διαφορετική οργάνωση με εκείνων των ετεροφυλόφιλων ανδρών.

Ο Chris, που πλέον έχει αλλάξει καριέρα από τα τραπεζικά στην κομμωτική, υποβλήθηκε σε παρόμοιες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν  πράγματι, έχει γεννηθεί ομοφυλόφιλος. Στα μισά αποτελέσματα, ο Chris δείχνει να γεννήθηκε gay και στα άλλα μισά ότι straight... τα συμπεράσματα είναι δικά σας!
thessnea
http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/04/gay_18.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger