Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » KATA ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΜΑΪΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

KATA ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΜΑΪΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Κατά των εκλογών τον Μάιο και υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας με νέο «πιο αποδοτικό σχήμα τύπου Μόντι», τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε σημερινές του δηλώσεις, ενώ παράλληλα έδωσε συνέχεια στην επίθεση κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Συνεργάτες του, δήλωναν ότι τα...
ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν αφού πρώτα προκηρυχθούν εκλογές, αν και το κλίμα που υπάρχει στον ΛΑΟΣ είναι πως οι εκλογές δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη, αλλά το κόμμα προετοιμάζεται θεωρώντας ισχυρότερο το σενάριο για πιθανές εκλογές τον Μάιο.

Επίσης, κλειστά κρατούν τα χαρτιά τους για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο θα χειριστεί ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στις δηλώσεις του (Αντ1 Θεσσαλονίκης) είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να καταπατάμε κάθε τόσο το Σύνταγμα, και υποστήριξε πως «αδύναμοι πρωθυπουργοί και αδύναμα πολιτικά πρόσωπα εφευρίσκουν αιτίες για να διαλύουν τη Βουλή. Θα μπορούσαμε να πάμε μέχρι το τέλος της συνταγματικής ημερομηνίας, βρίσκοντας ένα σχήμα πιο αποδοτικό -εγώ πρότεινα κάτι σαν την κυβέρνηση Μόντι- να αλλάξει κάποια πράγματα και κάποιες νοσηρές νοοτροπίες, με τις οποίες ο καθένας βγάζει μια τροπολογία προκειμένου να εξυπηρετήσει μια συντεχνία και «όπου κάτσει η βάρκα"».

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «έχει ένα γινάτι, ένα καπρίτσιο, να γίνουν οι εκλογές σώνει και καλά τώρα, μόνο και μόνο γιατί αισθάνεται ότι είναι μπροστά και ενδεχομένως έχει κάποια ανασφάλεια».

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα βλάψουν την όποια πορεία της χώρας, αλλά, όπως είπε, «επιμένει ο κ. Σαμαράς, και μόνον αυτός, για κάποιους λόγους».

Επιτέθηκε και στην Αριστερά, λέγοντας ότι ποντάρει στον θυμό που υπάρχει, επισημαίνοντας ότι «ο θυμός φέρνει εγκλήματα» και τόνισε ότι ο κόσμος σήμερα πρέπει να ψηφίσει τον καλύτερο για πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στο τι θα πράξει την επομένη των εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, παρά μόνο εάν είναι άλλος ο πρωθυπουργός.

«Πιστεύω ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες περί του αντιθέτου, θα μπορέσουν να έχουν τους 150 βουλευτές, εκτός αν τα ολισθήματα είναι μεγαλύτερα από αυτά που είναι αυτό το διάστημα. Αλλά η δική μου άποψη είναι: «επιβάτες στο λεωφορείο τους θέλω. Αλλά, δεν θα είναι αυτοί οι οδηγοί», είπε.

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενη συνεργασία του ΛΑΟΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ, και επιτέθηκε εκ νέου στις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

«Οι ίδιες εταιρείες δημοσκοπήσεων μου έδιναν ποσοστό 3% στις ευρωεκλογές και πήρα 7,5%. Και τότε είχαν φτιάξει έναν άλλον «Καμμένο» που τον έλεγαν «Οικολόγοι». Τους έδιναν αρχικά 6.5% και τελικά πήραν οριακά 3%. Ξέρω τα παιχνίδια τους. Τώρα βέβαια είναι πιο οργανωμένη η επίθεση, αλλά «ο καλός καραβοκύρης στην θύελλα φαίνεται"», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι υπάρχει αγωνία στο εξωτερικό για την ισχυροποίηση του ΛΑΟΣ, και πως η τρόικα και οι Αμερικανοί δεν τον θέλουν.

«Βλέπω και την αγωνία τους ότι ο Καρατζαφέρης έρχεται ισχυρός και την επόμενη μέρα θα έχουν να κάνουν μαζί του. Πιστεύετε ότι όλο αυτό τον κονκλάβιο της Ευρώπης φοβάται περισσότερο τον Μιχαλολιάκο, ή οποιονδήποτε άλλον, ή τον Καρατζαφέρη;» είπε.
http://fimotro.blogspot.com/2012/04/kata.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger