πιθανότητες να υποπέσουν σε λάθη, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα
το βιολογικό τους ρολόι και κουράζονται πιο εύκολα στη δουλειά, με
αποτέλεσμα να κάνουν όλο και περισσότερα λάθη.
Προσπαθώντας να βρουν τρόπους για το πώς να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, οι
επιστήμονες συνέκριναν την επίδραση της καφεΐνης με τις βιταμίνες με
τους ολιγόλεπτους «υπνάκους» κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
Η έρευνα απέδειξε πως όσοι έπιναν καφέ έκαναν λιγότερα λάθη και είχαν πιο
οξυμένη μνήμη, προσοχή, αντίληψη και λογική στο να αντιμετωπίσουν τον
αυξημένο όγκο εργασίας.