Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Αλέκα vs Ζούκερμπεργκ και Ντόρσι!

Αλέκα vs Ζούκερμπεργκ και Ντόρσι!


Σε αναμμένα κάρβουνα θα πρέπει να κάθεται πλέον ο «σύντροφος Μαρκ Ζούκερμπεργκ» και ο «σύντροφος» Τζακ Ντόρσι μετά την δημοσίευση της απόφασης του ΚΚΕ να καταθέσει αγωγές κατά του Facebook και του Τwitter!

Μετά από επανειλημμένες διαμαρτυρίες του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κατά των δημοφιλών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης για δεκάδες πλαστούς λογαριασμούς τόσο της Γενικής Γραμματέως Αλέκας Παπαρήγα, όσο και του ιδίου του Κόμματος, το ΚΚΕ σαλπίζει το «ταρατατζούμ» της αντεπίθεσης προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη. 

«Το ΚΚΕ για να αντιμετωπίσει τη διαβολή και την προβοκάτσια και για να βάλει τέλος στην εξαπάτηση ή στην παγίδευση, εκτός από την πολιτική καταγγελία, είναι αποφασισμένο να προχωρήσει και στις απαραίτητες νομικές ενέργειες» αναφέρει λιτά αλλά σαφέστατα η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τους λόγους που αποφάσισε να στραφεί κατά του Facebook και του Τwitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση κάνει ήδη το γύρο των δύο μέσων, εναντίον των οποίων πρόκειται να κινηθεί νομικά το ΚΚΕ με τα ...συντροφικά μαχαιρώματα και στα δύο μέσα να μονοπωλούν τη συζήτηση.

Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger