Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » "Ταφόπλακα" η απελευθέρωση του επαγγέλματος του καπνοπώλη

"Ταφόπλακα" η απελευθέρωση του επαγγέλματος του καπνοπώλη

«Ταφόπλακα» για τους περιπτεράδες και τους ψιλικατζήδες θα αποτελέσει η απελευθέρωση του επαγγέλματος του καπνοπώλη, όπως επισημάνθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης Καπνοπωλών-ΕνοικιαστώνΠεριπτέρων Πωλητών Ψιλικών Ειδών και Τυποποιημένων....


Ζαχαρωδών Ειδών Μακεδονίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του Σωματείου, Κωνσταντίνος Ιακώβου, χαρακτήρισε την απελευθέρωση που προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας «άναρχη» και εξέφρασε φόβο ότι θα οδηγήσει σε ολιγοπώλια.

Μετά από συνεννόηση με τα άλλα σωματεία του κλάδου σε όλη την Ελλάδα θα υποβληθεί υπόμνημα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ενώ θα επιδιωχθεί και συνάντηση μαζί του.

Ο κ. Ιακώβου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου, σε επόμενη φάση, σε κινητοποιήσεις.

Στη συνέλευση συζητήθηκε, ακόμη, το θέμα των διαστάσεων των περιπτέρων στα διοικητικά όρια του δήμου Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε ότι σε ένδειξη καλής θέλησης οι ιδιοκτήτες θα «συμμαζέψουν» τον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων τους.

«Είμαστε διατεθειμένοι να υπακούσουμε τους νόμους για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε στο χώρο», δήλωσε ο κ. Ιακώβου.
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/blog-post_9907.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger