Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Μασόνοι και Παγανιστές όσοι λένε οτι παντρεύτηκε ο Χριστός

Μασόνοι και Παγανιστές όσοι λένε οτι παντρεύτηκε ο Χριστός

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε στους κόλπους τις Εκκλησίας η είδηση πως επιστήμονεςανακάλυψαν έναν πάπυρο, γραμμένο στα αρχαία κοπτικά στον οποίο περιλαμβάνεται η φράση «Ο Ιησούς τους είπε, η γυναίκα μου...» που....


αποδεικνύει ότι ο Χριστός είχε παντρευτεί. Οι «ορθόδοξες» αντιδράσεις για τον πάπυρο δεν άργησαν να έρθουν και σε ιστοσελίδες και sites που έχουν μεγάλη απήχηση στους πιστούς έχουν ήδη αναρτήσει κείμενα με τα οποία καταδικάζουν την εύρεση του πάπυρου αλλά και τα όσα ισχυρίζονται οι επιστήμονες.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο που έχει ανεβάσει το agioritikovima.gr με τίτλο «Ντροπή! Παρουσιάζουν τον Χριστό παντρεμένο...» και μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως «Δωδεκαθεϊστές , Βουδιστές,Μασόνοι, Παγανιστές και Νέο-Σατανιστές ακραίων παρατάξεων και χώρων που φέρονται ως ξεχωριστοί και αντίπαλοι στα μάτια του κόσμου για τα μάτια του κόσμου ,αντιστρατεύονται και πολεμούν φανατικά τον λόγο του Θεού», ενώ επιτίθεται και στους επιστήμονες «Η επιστήμη από την μεριά της προσπαθεί με μποζόνια και πάπυρους να αμφισβητήσει την αλήθεια του Θεού αδυνατώντας να συλλάβει ότι ο Θεός μας είναι άναρχος δηλαδή χωρίς αρχή και τέλος αλλά και παντοδύναμος».

Σε δηλώσεις του και ο πατήρ Τιμόθεος Άνθης προέτρεψε τους πιστούς να μην ασχολούνται με δημοσιεύματα που πλήττουν τον χριστιανισμό.

«Εμείς για όλες τις πηγές μας έχουμε τα κανονικά βιβλία της Καινής Διαθήκης, τα οποία είναι αποδεκτά και αναγνωρισμένα. Ο Κύριος ποτέ δεν παντρεύτηκε. Ο σαρκωμένος λόγος του Θεού, δεν είχε ανάγκη από αυτές τις ανθρώπινες διαδικασίες. Τώρα, αν υπάρχουν ψευδεπίγραφα κείμενα, εμείς τα καταδικάζουμε»
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/blog-post_9054.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger