Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Απίστευτη τρομοκρατική προπαγάνδα!!!

Απίστευτη τρομοκρατική προπαγάνδα!!!

Δεν εξηγείται με τίποτε αυτό που συνέβη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Σε ένα στέκι αναρχικών απέναντι από την είσοδο του Εθνικού Κολυμβητηρίου της Θεσσαλονίκης έγινε μια εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης».Δηλαδή, οι βομβιστές, οι τρομοκράτες έγραψαν βιβλίο κι όποιος θέλει μπορεί να το αγοράσει.

Ως εδώ καλά, ας πούμε ότι όποιος θέλει γράφει ότι θέλει και κάνει και παρουσίαση. Ωστόσο, το…
λογοτεχνικό αυτό πόνημα αποτελεί το απαύγασμα της επαναστατικής σκέψης των έγκλειστων στον Κορυδαλλό και πιθανόν και κάποιων ασύλληπτων μελών.
Αν δε κανείς ξεφυλλίσει το βιβλίο τότε θα εκπλαγεί. Και θα αναρωτηθεί που πάει αυτή η κοινωνία και ποια ελπίδα έχει η Ελλάδα.

Μια τρομοκρατική οργάνωση, καραμπινάτη και αποδεδειγμένα επικίνδυνη γράφει για το νέο αντάρτικο πόλης και προτρέπει άλλους παλαβούς ψευτοεπαναστάτες να… αλλάξουν τον κόσμο.
Τι προτείνει;
Από κλοπές μηχανών που θα χρησιμοποιήσουν σε κάποιο «χτύπημα» μέχρι τρόποι αντιμετώπισης του εχθρού με πιστόλι, ρόπαλο ή… μπαζούκας.

Αναφέρεται σε ένα απόσπασμα: «Το να βγει κάποιος στην παρανομία σημαίνει ότι αλλάζουν πολλά γι’ αυτόν. Για παράδειγμα, αν κάποιος βγει στην παρανομία λόγω εντάλματος σύλληψης, αλλάζει η εξωτερική εμφάνιση, αλλάζει το όνομά του, κυκλοφορεί με ψεύτικα χαρτιά, νοικιάζει σπίτια με πλαστά στοιχεία, οπλοφορεί,

αποφεύγει να βρίσκεται έξω αργά τις βραδινές ώρες για να μην του προκύψει κάποια τυχαία εξακρίβωση, δεν χρησιμοποιεί νόμιμο όχημα που είναι στο πραγματικό του όνομα, λαμβάνει διαρκώς νέα μέτρα αντιπαρακολούθησης, δεν κατοικεί για πολύ στην ίδια περιοχή και εφαρμόζει και άλλες παραμέτρους που δεν θα γραφτούν εδώ αλλά θα τις ανακαλύψει ο καθένας μόνος του…», αναφέρεται ανάμεσα στα άλλα.

Υπάρχει ακόμη κεφάλαιο που δίνει οδηγίες για τις «απαλλοτριώσεις και τον οπλισμό ενός αντάρτικου πυρήνα», δηλαδή τις ληστείες τραπεζών και την «απαλλοτρίωση οπλισμού από τα χέρια του εχθρού, στρατόπεδα και αστυνομικά τμήματα».
Επίσης, προσθέτουν ότι «η βία μας εκφράζεται με όλη της τη δύναμη σε μια επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα, σε μια ληστεία σε έναν εμπρησμό, σε μια βομβιστική ενέργεια…».

Όμως, το πιο απίστευτο από όλα, είναι οι οδηγίες που δίνονται για τις απαλλοτριώσεις και το… κάψιμο τραπεζών με μολότοφ. Περιέρχονται στο βιβλίο μάλιστα και σκίτσα που δείχνουν τράπεζες να καίγονται και κουκουλοφόρους να φεύγουν.
Πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι; Τρία χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στη Marfin της οδού Σταδίου και κάποιοι άθλιοι δίνουν οδηγίες για να ξανακαούν τράπεζες, να ρίξουν μολότοφ στον εχθρό.

Πώς θα αντιδράσουν άραγε οι γονείς και οι λοιποί συγγενείς των δύο παλικαριών και της κοπέλας που ήταν και έγκυος; Τι θα κάνουν άραγε όσοι δουν τα σκίτσα με τους κουκουλοφόρους να καίνε τράπεζες κι αυτό να είναι επαναστατική δράση;
Αυτά τα αρρωστημένα μυαλά έγραψαν ένα άθλιο βιβλίο, έναν νέο… τσελεμεντέ της τρομοκρατίας χωρίς να σκεφτούν καν τις εικόνες από τα τραγικά θύματα της Marfin. Και ονειρεύονται κι άλλους νεκρούς μέσα σε τράπεζες.

Γι’ αυτό λέμε: η κοινωνία είναι αρρωστημένη και δεν έχει καμιά τύχη όσο υπάρχουν βρόμικοι άνθρωποι, δολοφόνοι ή εν δυνάμει δολοφόνοι που φοράνε την προβιά του επαναστάτη.
planet-greece
http://www.eglimatikotita.gr/2013/01/blog-post_3117.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger