Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ξεπουλήστε τα όλα!

Ξεπουλήστε τα όλα!

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου

Σαν να είναι ιδιοκτησία τους, ξεπούλησαν και συνεχίζουν να ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία. Την περιουσία του ελληνικού Λαού. Είναι όλοι τους...


ανεξαιρέτως συνένοχοι στο ξεπούλημα.

· Σαμαράς και Βενιζέλος, οι οποίοι συναγωνίζονται για το ποιος από τους πελάτες/αφεντικά τους, θα πάρει τα υπόλοιπα από τη σάρκα του ελληνικού Λαού.

· Ο θλιβερός «αριστερός» Κουβέλης, μας κοροϊδεύει κατάμουτρα, ψηφίζοντας όλες τις αποφάσεις για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

· Ο Τσίπρας, κλείνει πονηρά το μάτι στους Γερμανούς και στους Αμερικάνους, επιχειρώντας να ικανοποιήσει την νέα πελατεία που απέκτησε, μετά τα διαπιστευτήρια του στο Βερολίνο και την Ουάσιγκτον.

· Οι ακροδεξιοί της Χ.Α., πιέζουν και αυτοί με τη σειρά τους, μέσα από τα μέσα που διαθέτουν ως «εκπροσώπηση» στο σύστημα, για «επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων».

· Το ΚΚΕ, ξεχασμένο στο ’17, ακόμη μιλάει για προλεταριάτο και εργαζόμενους, σε μια χώρα που τα φουγάρα των εργοστασίων της, έχουν από καιρό σβήσει.

· Ο Καμένος…. σε κατάσταση… άντε γεια, που λέει και η πιτσιρικαρία.

· Οι κομματάνθρωποι των κρατικοδίαιτων συντεχνιών, συνεχίζουν να στέλνουν το θλιβερό μήνυμα τους: Ξεπουλήστε τα όλα. Αρκεί να ικανοποιήσετε τον μισθό και την καρέκλα μας.

· Στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο, δεκάδες παπαγαλάκια/σούργελα, που επαναλαμβάνουν μονότονα: Δώσε και σε μένα κάτι μπάρμπα…

· Ο Λαός που ακόμη αγωνίζεται να υπερασπισθεί αυτό που του έμαθαν για δεκαετίες: Να ζει με δανεικά.

Και τέλος η φωνή του Πατριωτικού Μετώπου:

Ορέ παλιάνθρωποι. Ορέ καθήκια. Ορέ ρεμάλια. Ορέ σάπιοι και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο: Τι ξεπουλάτε; Το οικόπεδο του μπαμπά σας;

Το Πατριωτικό Μέτωπο και οι εκλεκτοί Έλληνες που το συναποτελούν, είναι η μόνη απάντηση σε όλο το κακό αυτό συναπάντημα και στην κατάρα που έχει καθίσει στο σβέρκο μας.

Το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στο οποίο προστρέχουν πια εκατοντάδες από τους όρθιους και ζωντανούς Έλληνες Πατριώτες/Δημοκράτες, οι οποίοι ατσαλώνουν καθημερινά τη θέλησή τους, να σταματήσουν την πορεία προς την άβυσσο. Στέλνοντας σταθερά και αποφασιστικά το μήνυμα, με πολλαπλούς αποδέκτες:

Ακούστε κοτζαμπάσηδες, μπέηδες και τουρκοραγιάδες. Ακούστε τοκογλύφοι και διεθνείς απατεώνες: Τζάμπα και βερεσέ κουράζεστε.

Αργά η γρήγορα, το Πατριωτικό Μέτωπο, θα ξαναπάρει πίσω την δημόσια περιουσία και θα την παραδώσει στους φυσικούς του ιδιοκτήτες: Τον ελληνικό Λαό.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3845.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger